Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Lesní chata Kořenov - Kořenov

Kořenov

Hotel Lesní chata Kořenov *** je umístěn v dynamicky se rozvíjejícím turistickém centru na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v klidné části obce Kořenov, mezi Harrachovem a Tanvaldem. Hotel má kapacitu 109 lůžek ve 39 pokojích. Všechny pokoje jsou účelně vybaveny luxusním pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a telefonem s přímou provolbou, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem neb…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel Lesní chata Kořenov *** je umístěn v dynamicky se rozvíjejícím turistickém centru na pomezí Krkonoš a Jizerských hor v klidné části obce Kořenov, mezi Harrachovem a Tanvaldem. Hotel má kapacitu 109 lůžek ve 39 pokojích. Všechny pokoje jsou účelně vybaveny luxusním pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a telefonem s přímou provolbou, samostatnou koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC. Některé větší pokoje a apartmány jsou vybaveny minibarem. Konferenční prostory a vybavení pro meetingy i firemní akce nabízí variabilní konferenční možnosti s audiovizuální technikou.

Možnosti stravování

Hostům jsou k dispozici restaurace, bar, celkem tři samostatně oddělitelné sály jeden dokonce s krbem a terasa. Zajišťujeme ucelený gastronomický servis- coffee breaky, slavnostní menu, bankety a rauty.

Popis okolí

Díky výhodné poloze je z Kořenova snadný přístup do významných zimních lyžařských středisek jak v Krkonoších, tak i v Jizerských horách. Ve vzdálenosti do 10 km je jich hned několik, například Harrachov, Tanvald či Rokytnice nad Jizerou.

Tipy na výlet po okolí

Nespornou výhodou hotelu je také jeho umístění přímo na hlavní cyklistické a turistické trase spojující Jizerské hory a Krkonoše. Tuto výhodu využívají zejména klienti v jarních a letních měsících, kdy jsou na horách ideální podmínky pro turistiku. Přibývající množství nově značených cykloturistických tras a výletních cílů přitahuje do Krkonoš a jeho okolí stále více a více hostů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete