Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Libínské Sedlo - Prachatice

Prachatice

Náš HOTEL LIBÍNSKÉ SEDLO*** naleznete nedaleko Prachatic ve stejnojmenné obci Libínské Sedlo, dle mapy - předhůří Šumavy, nedaleko hraničního přechodu s Německem nebo Lipenské přehrady.Hotel nabízí ubytování po celý rok ve 13 trojlůžkových , jednom čtyřlůžkovém a jednom dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky a dětské postýlky. Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou a TV. Součástí hotelu je…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Libínské Sedlo 28, Prachatice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Prachatice

Fotogalerie k článku

Náš HOTEL LIBÍNSKÉ SEDLO*** naleznete nedaleko Prachatic ve stejnojmenné obci Libínské Sedlo, dle mapy - předhůří Šumavy, nedaleko hraničního přechodu s Německem nebo Lipenské přehrady.

Hotel nabízí ubytování po celý rok ve 13 trojlůžkových , jednom čtyřlůžkovém a jednom dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky a dětské postýlky. Pokoje jsou vybaveny WC, sprchou a TV. Součástí hotelu je sauna, pára, dvě vany whirpool, bylinné koupele a v neposlední řadě masáže a kosmetika. V dohlednu je i bowling, který na sebe dává trochu počkat, jeho součástí bude i nově otevřený bar. Na jeho spuštění si ještě několik týdnů musíme počkat.

Možnosti stravování

Hosté mohou v hotelovém objektu využít restauraci a pizzerii.

Popis okolí

Jsme nově postavený rodinný hotel, koncipovaný na každou roční dobu. V létě na cykloturistiku, turistiku, výlety do okolí nebo návštěvu Lanového parku Libín, v zimě mohou hosté využít místní dětskou sjezdovku spojenou s menší sjezdovkou pro dospělé, běžkařské stopy v okolí Libínského Sedla a Prachatic nebo pořádat výlety a procházky na jakoukoliv světovou stranu a objevovat tak krásy Šumavy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete