Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Luna - Kouty

Kouty

Komplex hotelu Luna se nachází v centrální části České repupliky,v kraji Jaroslava Haška, Jaroslava Foglara a v sousedství rodiště Gustava Mahlera, na jihovýchodním okraji obce Kouty ve vzdálenosti 7 km od Ledče nad Sázavou. Krásné přírodní prostředí okolo hotelu dotváří rybník, který se nachází v bezprostředním sousedství hotelu. Hotel Luna má dlouholetou tradici jako rekreačně vzdělávací komlex…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kouty 77, Kouty
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Kouty

Fotogalerie k článku

Komplex hotelu Luna se nachází v centrální části České repupliky,v kraji Jaroslava Haška, Jaroslava Foglara a v sousedství rodiště Gustava Mahlera, na jihovýchodním okraji obce Kouty ve vzdálenosti 7 km od Ledče nad Sázavou. Krásné přírodní prostředí okolo hotelu dotváří rybník, který se nachází v bezprostředním sousedství hotelu. Hotel Luna má dlouholetou tradici jako rekreačně vzdělávací komlex. Hotel je ceněn pro svou jedinečnou vlastnost - příjemnou a klidnou atmosféru. Hotel Luna je vyhledáván účastníky kongresové turistiky, rodinami s dětmi, studenty i seniory. Každé skupině je hotel schopen nabídnout mimo kvalitních služeb i prostředí pro tvůrčí činnost, oufdoorové aktivity i relaxaci.

Možnosti stravování

- vlastní restaurace, plná penze, polopenze, snídaně- oslavy, firemní akce

Popis okolí

Vzhledem ke své poloze uprostřed neporušené přírody je hotel LUNA vhodný především pro rekreační, relaxační popř. ozdravné pobyty. Volný čas lze trávit v okolí hotelu, formou procházek nádhernou krajinou popř., především v letních měsících, přírodním koupáním. Dalšími službami, které zpříjemňují pobyt, jsou půjčovna horských kol, loďek a dalších sportovních potřeb např. pro stolní tenis. Mezi často navštěvovaná a atraktivní místa v okolí patří hrad Lipnice nad Sázavou, nebo vyhlášené sklářské město Světlá nad Sázavou. Prohlédněte si prosím našeho průvodce, ve kterém je podrobně popsáno okolí hotelu včetně popisu nejznámějších památek, galerií, muzeí a informačních center, spojených s turistikou a sportovním vyžitím.

Tipy na výlet po okolí

Komplex hotelu LUNA se nachází v centrální části České republiky na jihovýchodním okraji obce Kouty u Ledče nad Sázavou. Od Ledče je hotel vzdálen přibližně 7 km. Krásné přírodní prostředí okolí hotelu dotváří rybník, který se nachází v bezprostředním sousedství hotelu. Hotel Luna má dlouholetou tradici jako rekreačně vzdělávací komplex. Hotel je obzvláště ceněn pro svou jedinečnou vlastnost - pro příjemnou a klidnou atmosféru. Hotel Luna je vyhledáván účastníky kongresové turistiky, rodinami s dětmi, studenty i seniory. Každé skupině je hotel schopen nabídnout mimo kvalitních služeb i prostředí pro tvůrčí činnost, "outdoorové" aktivity i relaxaci.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete