Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel M & M - Ostrov

Ostrov

Hotel je rozdělen na 2 budovy. V hlavní budově jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením (2-4 lůžkové) a pokoje pro rodiny s dětmi. V hlavní budově je restaurace s barem, samoobslužná jídelna pro skupiny s TV a učebna (školící místnost) s TV a videem. Vedlejší budova slouží pouze pro ubytování (všechny pokoje jsou také se sociálním zařízením). Váš pobyt v horském hotelu zpříjemní sauna, letní vy…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové Město 23, Ostrov
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Ostrov

Fotogalerie k článku

Hotel je rozdělen na 2 budovy. V hlavní budově jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením (2-4 lůžkové) a pokoje pro rodiny s dětmi. V hlavní budově je restaurace s barem, samoobslužná jídelna pro skupiny s TV a učebna (školící místnost) s TV a videem. Vedlejší budova slouží pouze pro ubytování (všechny pokoje jsou také se sociálním zařízením). Váš pobyt v horském hotelu zpříjemní sauna, letní vyhřívaný bazén, zahradní posezení, zahradní gril, ohniště.

Pro zábavu a sportovní vyžití je určeny hřiště a společenské hry. Úschovna jízdních kol a lyžárna. Na rozlehlé oplocené zahradě je pro děti pískoviště, houpačky, kolotoč. Parkování u objektu - pro motorkáře možnost stání jejich miláčků na zahradě pod dohledem psů. Ubytovat se můžete i se svými zvířecími miláčky.

Možnosti stravování

Restaurace s barem.

Popis okolí

Horský hotel M&M se nachází ve vlídném a romantickém prostředí Krušných hor s krásným výhledem na nejvyšší horu Klínovec (1244 m n.m.), 7km nad Jáchymovem při odbočce od hlavního směru na státní hranici s Německem. Je vzdálen 6km od Božího Daru a jeho vzdálenost od Prahy je cca 130km. Doprava autobusem je možná dle platných jízdních řádů - zastávka 200m od objektu. Vlakové nádraží je vzdáleno 16km v Ostrově Krajské město Karlovy Vary je cca vzdáleno 20km. Po dohodě lze zajistit smluvní firemní autobus na dopravu ale i na případné výlety do okolí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete