Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Magnolia - Průhonice

Průhonice

Hotel Magnolia se nachází v příjemném a kidném prostředí na okraji Prahy, blízko Průhonického parku - přírodní rezervace UNESCO. Snadná dostupnost po dálnici D1 a sjezd na Průhonice. Recepce hotelu má 24 hodinový provoz. Přímá a vyřizuje rezervace nonstop. Nabízí celoroční ubytování ve 28 pokojích s koupelnou, sprchovým koutem, WC, barevou TV+satelit a telefonem. Některé pokoje jsou situovány v p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Květnové náměstí 53, Průhonice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Průhonice

Fotogalerie k článku

Hotel Magnolia se nachází v příjemném a kidném prostředí na okraji Prahy, blízko Průhonického parku - přírodní rezervace UNESCO. Snadná dostupnost po dálnici D1 a sjezd na Průhonice. Recepce hotelu má 24 hodinový provoz. Přímá a vyřizuje rezervace nonstop. Nabízí celoroční ubytování ve 28 pokojích s koupelnou, sprchovým koutem, WC, barevou TV+satelit a telefonem. Některé pokoje jsou situovány v podkrový a jejich vybavení zajišťuje veškeré pohodlí. Kapacita restaurace je 80 míst, rádi pro Vás připravíme snídaně, obědy, večeře, otevřeno je denně 7-23 hod. Česká a mezinárodní kuchyně. Vhodné pro pořádání svatebních hostin, rodinných setkání, promocí, firemních rautů a cateringu.

Možnosti stravování

Kapacita restaurace je 80 míst, rádi pro Vás připravíme snídaně, obědy, večeře, otevřeno je denně 7-23 hod. Česká a mezinárodní kuchyně. Vhodné pro pořádání svatebních hostin, rodinných setkání, promocí, firemních rautů a cateringu.

Tipy na výlet po okolí

Při románském kostelíku postavena na místě dvora kamenné tvrz zesílená počátkem 16. století baštou s mohutnou věží. Během tří staletí přestavěna v pohodlný zámek. Zároveň zřízen rozsáhlý park. Majitelem zámku byl v té době hrabě Arnošt Emanuel Silva - Tarrouca (1858 - 1936). V parku řada cizokrajných rostlin (asi 190 jehličnanů a 850 listnáčů), průhledy na zámek, alpinum. Šlechtěné rododendrony asi 7 000 kusů. V Průhonicích se nachází centrum nákupních středisek, restaurací a sportovního vyžití, které lze využít v každém ročním období.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Trampské Pikovice 2024

14.09.2024 - 14.09.2024
Ke Stezce

31. ročník Festivalu trampských, country a folkových skupin.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete