Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Merkur - Jablonec nad Nisou

Jablonec nad Nisou

Hotel Merkur je největším zařízením svého druhu v Jablonci nad Nisou a díky své poloze je ideálním výchozím místem pro letní i zimní ozdravnou turistiku, obchodní aktivity v regionu, sportovní a kulturní vyžití, ke kterým Vás tímto srdečně zveme. Ubytovací část disponuje 79 světlými a prostornými pokoji včetně apartmá a pokoje pro invalidní hosty ve 3-hvězdičkovém standardu. Všechny pokoje jsou v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Anenské náměstí 4340/8, Jablonec nad Nisou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Jablonec nad Nisou
Telefon
E-mail
info@hotelmerkur.cz

Fotogalerie k článku

Hotel Merkur je největším zařízením svého druhu v Jablonci nad Nisou a díky své poloze je ideálním výchozím místem pro letní i zimní ozdravnou turistiku, obchodní aktivity v regionu, sportovní a kulturní vyžití, ke kterým Vás tímto srdečně zveme. Ubytovací část disponuje 79 světlými a prostornými pokoji včetně apartmá a pokoje pro invalidní hosty ve 3-hvězdičkovém standardu. Všechny pokoje jsou vybaveny kompletním sociálním zařízením s vanou, nebo sprchovým koutem, TV se satelitním příjmem v několika jazycích, rádiem a telefonem.

Možnosti stravování

Prostředí hotelových restaurací reprezentují rozmanitý výběr excelentních jídel české a světové kuchyně. A la carte Restaurace ‘ Zlatý kohout‘ nabízí v intimní atmosféře široký výběr minutkových specialit a dvou druhů plzeňských piv. Restaurace ‚Merkur’je ideální pro stravování skupin.

Tipy na výlet po okolí

Naši pracovníci Vám s radostí doporučí nejatraktivnější místa blízkého okolí. Na své si příjdou milovníci individuální i organizované turistiky, kterým vše zařídíme.Blízké Lužické a Jizerské hory, Krkonoše a Český ráj jsou prvotními předpoklady rozmanitosti přírodních krás umocněných množstvím historických památek jakými jsou hrady a zámky Frýdlant, Lemberk, Hrubý Rohozec, Kost, Bezděz, Grabštejn a nepřeberná řada dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete