Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Mesit - Horní Bečva

Horní Bečva

Hotel Mesit se nachází v chráněné krajinné oblasti Beskydy u přehrady Horní Bečva. V každém ročním období zde na hosty čeká přátelská atmosféra a výborné služby. Hotel má k dispozici 40 hotelových pokojů z toho 5 apartmánů a 4 bezbariérové pokoje.Hotel Mesit je vhodný pro dovolenou s dětmi, svatbu, školu v přírodě nebo firemní oslavu, ale i jen tak na výlet.Od rána se o hosty postaráme bohatou sn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní Bečva 0316, Horní Bečva
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Vsetín
Obec
Horní Bečva

Fotogalerie k článku

Hotel Mesit se nachází v chráněné krajinné oblasti Beskydy u přehrady Horní Bečva. V každém ročním období zde na hosty čeká přátelská atmosféra a výborné služby. Hotel má k dispozici 40 hotelových pokojů z toho 5 apartmánů a 4 bezbariérové pokoje.

Hotel Mesit je vhodný pro dovolenou s dětmi, svatbu, školu v přírodě nebo firemní oslavu, ale i jen tak na výlet.
Od rána se o hosty postaráme bohatou snídaní formou rautu a dále jim nabídneme například hotelový bazén, tělocvičnu se stolním tenisem, koutek a venkovní areál pro děti nebo antukové tenisové hřiště a ohniště.
WiFi je standardem v celém hotelu a pro auta máme zdarma parkování přímo před hotelem.
Všechny pokoje jsou vybaveny lednicí, televizorem se satelitním příjmem, koupelnou s vanou (jednolůžkové pokoje a nové rodinné bezbariérové pokoje) a sociálním zařízením.
Ceny ubytování rozlišují zimní a letní sezonu, mimosezonu, dospělé, děti různého věku, pokoje, apartmány – rodinný a luxusní, lůžka a přistýlky.

Hotel Mesit poskytuje i nejrůznější balíčky - Wellness balíček, Seniorské pobyty, Letní prázdniny, Pobyty pro zamilované a Relaxační víkendy.

Vybavení

Nekuřácké pokoje, restaurace, hotelový bazén

Služby

Půjčovna kol a sportovního vybavení, úschovna kol a lyží

Aktivity

Krytý bazén, whirlpool, sauna, masáže, tělocvična, antukový a tenisový kurt, tenisové hřiště, půjčujeme kola a různé sportovní vybavení.

Internet

Wi-Fi v celém hotelu zdarma

Parkování

Hotelové parkoviště zdarma

Děti a přistýlky

Přistýlky a dětské postýlky jsou na vyžádání a zpoplatněny

Zvířata

Domácí zvířata za poplatek

Možnosti stravování

V přízemí hotelu je hotelová restaurace, připravující množství osvědčených jídel i speciality krajové kuchyně. Ubytovaní hosté se mohou stravovat individuálně nebo zvolit polopenze případně plné penze, které jsou podávány formou bohatých rautových buffetových stolů. Vedle restaurace je salonek s 30 místy, v němž se pořádají menší oslavy. K dispozici je i konferenční místnost určená pro větší oslavy, svatby, školení nebo rauty s účastí až 100 osob.

Popis okolí

Asi 300 metrů od hotelu se nachází přehrada s možností koupání, jízdy na loďkách a rybaření. Horní Bečva je proslulá rekreační oblast, vyhlášená také jako ráj houbařů. Spousta míst, kde rostou houby, je také v blízkém okolí hotelu.

Nově je poblíž hotelu Mesit vybudována cyklostezka. Za krásami zdejších hor i městeček se můžete vydat v sedle horského kola, které Vám rádi zapůjčíme.

V Rožnově pod Radhoštěm láká k návštěvě Skanzen či Valašská dědina. V nedalekém městečku Štramberk je známá vyhlídková věž Štramberská Trúba. Nebo si naplánujte výlet do města Kopřivnice, ve kterém se nachází Technické muzeum vozů Tatra. Další atraktivní lokality jsou Pustevny a hora Radhošť, rozhledna Čarták, přehrada Šance, Soláň, muzeum Velké Karlovice a trochu vzdálenější Zbrašovské aragonitové jeskyně a Hranická propast, nejhlubší v České republice.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Valašsko-Polanský Festiválek deskov…

02.08.2024 - 04.08.2024
Kulturní dům a okolí

Čtvrtý ročník Festiválku ve Valašské Polance proběhne první srpnový víkend. Jako každý předešlý rok se máte se na co…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

09.08.2024 - 09.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Týden kultury na Valašsku láká na z…

21.08.2024 - 27.08.2024
Spa hotel Lanterna

Devět představení během sedmi letních dnů v cirkusovém šapitó, podvečery s živou hudbou i Rodinný den – takový bude…

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

23.08.2024 - 23.08.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete