Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Myslivna - Nedvědice

Nedvědice

Hotel Myslivna disponuje 33 pokoji a z toho 5 jednolůžkovými typu Single, 2 dvoulůžkovými typu Double, 2 třílůžkovými typu Junior, 3 čtyřlůžkovými typu Family a 21 třílůžkovými typu Standard. Pokoje typu Standard jsou dvoulůžkové pokoje se třetí postelí, které jsou vybaveny pouze sprchou a umyvadlem. WC pro tyto pokoje je na chodbách jednotlivých podlaží. Tyto pokoje jsou využívány pro ubytování …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nedvedice 321, Nedvědice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Nedvědice

Fotogalerie k článku

Hotel Myslivna disponuje 33 pokoji a z toho 5 jednolůžkovými typu Single, 2 dvoulůžkovými typu Double, 2 třílůžkovými typu Junior, 3 čtyřlůžkovými typu Family a 21 třílůžkovými typu Standard. Pokoje typu Standard jsou dvoulůžkové pokoje se třetí postelí, které jsou vybaveny pouze sprchou a umyvadlem. WC pro tyto pokoje je na chodbách jednotlivých podlaží. Tyto pokoje jsou využívány pro ubytování velkých skupin a dětských pobytů. Hotel má k dispozici 100 až 115 lůžek podle počtu osob ubytovaných na jednotlivých pokojích. V současné době je v objektu hotelu Myslivna v Nedvědici vybudovaná všestranně vybavená rehabilitace, která Vám poskytne širokou škálu léčebných procedur. Areál hotelu je možné využít i k ubytování a léčebné procedury tak zintenzivnit.

Možnosti stravování

Restaurace hotelu Myslivna je vysuta nad terasu vestibulu s velkými prosklenými plochami s výhledem k jihu nad vrcholky stromů. Je velmi prostorná a běžný počet míst pro hosty je 78. Lze však vhodnou úpravou stolů vytvořit prostor pro usazení až 120 osob. Snídaně je součástí ubytování jak u jednotlivců tak u skupin. Vyjímkou jsou dětské pobyty, které se řídí samostatným jídelním lístkem. Běžně se snídaně podávají od 8.00 do 10.00 hodin, ale pokud host spěchá nebo si chce přispat, určitě se mu časově přizpůsobí.

Popis okolí

Ve středu městečka Nedvědice se nachází farní kostel sv. Kunhuty, který byl postaven v roce 1727 na místě dřevěného kostelíka z roku 1520. Již od začátku 20. století je městečko vyhledávaným letoviskem, poněkud později i střediskem zimních sportů. Známý je nedvědický mramor. Celé katastrální území Nedvědice a Pernštejna je součástí přírodního parku Svratecká hornatina. Westernové městečko Šiklův mlýn - Nějvětší přírodní zábavný areál v ČR. DraXmoor Strašidelný zámek Dolní Rožínka, je novým a ojedinělým projektem v zábavní turistice. Státní hrad Veveří - Jeden z nejrozsáhlejších moravských hradních areálů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete