Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Na Ostrově - Beroun

Beroun

Hotel Na Ostrově je situován v těsném sousedství historického centra města Berouna,které se nachází při dálnici D5, jen 18 km od hlavního města Prahy. Leží na rozhraní chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a jedinečného krasového útvaru Koněpruských jeskyní. Nedaleko jsou významné historické památky - hrad Karlštejn,Křivoklát,Žebrák a Točník. Hotel Na Ostrově nabízí 214 lůžek v jedno-,dvou- a čt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na Ostrově 816, Beroun
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Beroun
Obec
Beroun

Fotogalerie k článku

Hotel Na Ostrově je situován v těsném sousedství historického centra města Berouna,které se nachází při dálnici D5, jen 18 km od hlavního města Prahy. Leží na rozhraní chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a jedinečného krasového útvaru Koněpruských jeskyní. Nedaleko jsou významné historické památky - hrad Karlštejn,Křivoklát,Žebrák a Točník. Hotel Na Ostrově nabízí 214 lůžek v jedno-,dvou- a čtyřlůžkových pokojích a ve čtyřech apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou a WC,telefonem a televizí. Část pokojů disponuje vlastní terasou. Širokopásmové internetové připojení pomocí technologie WiFi je hostům k dispozici zdarma. Hotel má své vlastní hlídané parkoviště,garáž, směnárná, prodej suvenýrů a nápojů. Je vybaven výtahem a dvěma pokoji pro imobilní hosty.

Možnosti stravování

Hotel Na Ostrově nabízí hostům stravování v restauraci Harmonie /90 míst/,ve snack baru /32 míst/, v Modrém sále /90 míst/. Pro firemní prezetace, školení a kongresy jsou ideální kongresový sál Platón/100 míst/,salonek Sokrates /35 míst/,salonek Safír /20 míst/,Nový salonek /15 míst/.

Popis okolí

Hotel je ideálním výchozím bodem pro návštěvu nedalekých historických památek - Karlštejn,Křivoklát,Točník...Podél řeky Berounky je vybudovaná cyklistická stezka. Nedaleko je známé výletní místo Svatý Jan pod Skalou, Koněpruské jeskyně.

Tipy na výlet po okolí

Hrady Křivoklát,Karlštejn,Točník,Žebrák. Sklárna Nižbor, zámek v Nižboru /keltské muzeum/,Svatý Jan pod Skalou, Tetín - kdysi významné slovanské hradiště,zámek Hořovice, Koněpruské jeskyně

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Hořovicích | květen 20…

21.05.2024 - 21.05.2024
Nádražní 606, Hořovice

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete