Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Nechanický - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Hotel Nechanický *** se nachází přímo v srdci Špindlerova Mlýna. Rodinný hotel leží při břehu řeky Labe a nabízí tak úžasný pohled nejen na dominantu města, obloukový most z roku 1911, ale i na celé centrum malebného horského městečka. Večerní Špindlerův Mlýn můžete obdivovat při sklence dobrého vína jak z venkovní hotelové terasy, tak i stylové restaurace.Ubytování je posky…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bedřichov 43, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Hotel Nechanický *** se nachází přímo v srdci Špindlerova Mlýna. Rodinný hotel leží při břehu řeky Labe a nabízí tak úžasný pohled nejen na dominantu města, obloukový most z roku 1911, ale i na celé centrum malebného horského městečka. Večerní Špindlerův Mlýn můžete obdivovat při sklence dobrého vína jak z venkovní hotelové terasy, tak i stylové restaurace.Ubytování je poskytováno ve dvou a třílůžkových pokojích, vybavených rustikálním nábytkem. Celková kapacita 37 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní WC, koupelnu s vanou nebo sprchou, TV, SAT a telefon.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace s barem poskytuje své služby denně od 8.00 do 23.00 hodin. Snídaňový servis probíhá formou švédských stolů. Na přání připravíme menu pro skupiny i bussines menu. Do stylové restaurace a la carte s celoročně otevřenou terasou přijďte ochutnat moderní gastronomii s prvky české i mezinárodní kuchyně.

Popis okolí

Špindlerův Mlýn v létě - krom ideálního výchozího bodu pro celou řadu turistických a cykloturistických tras Vám nabízí také nepřeberné množství sportovních aktivit jako např. bobovou dráhu, přemostění, obří houpačku, lukostřelbu, čtyřkolky atd.V Krkonoších je vytyčeno 27 cyklotras a cyklostezek, mezi kterými jezdí pravidelné linky cyklobusů.Špindlerův Mlýn je významné turistické středisko v Krkonoších. Skiareál Špindlerův Mlýn - Svatý Petr, Medvědín - Horní Mísečky a Hromovka, čítají celkem 5 lanovek a 11 vleků. Celkem 26km sjezdových tratí a snowpark včetně U - rampy. Ski pas lze využít na všechny lanovky. Areály jsou propojeny pravidelnou linkou ski busu. Špindl je nejvýznamnějším centrem sportovního dění, dějištěm mnoha sportovních akcí. Nabízí spoustu restaurací, lyžařských a snowbordových škol, denní i večerní využití volného času včetně večerního lyžování. Horní Mísečky jsou dále vyhledávaným místem nadšenců běžeckého lyžování a výchozím místem na hřebenové túry.

Tipy na výlet po okolí

Sněžka – pěší výlet na nejvyšší horu České Republiky můžete podniknout ze Špindlerova Mlýna třeba kolem Bílého Labe cca 8 km. Pramen Labe - v nadmořské výšce 1 386m v rašeliništích Labské louky pramení nejmohutnější řeka Čech – Labe.Rozhledna Žalý – kamenná rozhledna Žalý je jediná v Krkonoších. Rozhlednu nechal vystavět v roce 1892 hrabě Jan Harrach. Z rozhledny je krásný výhled nejen na Krkonoše, ale i do širokého okolí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete