Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Ochsendorf - Horní Blatná

Horní Blatná

Hotel nabízí komfortní ubytování v moderně zařízených pokojích rozdílných kategorií. Lokalita hotelu zaručuje ideální místo pro provozování zimních sportů, zdravotních rekreací nebo horských procházek. Všechna nejvýznamnější lyžařská střediska jsou spojena s Horní Blatnou silnicemi. Hotel Ochsedorf nabízí 40 lůžek v pokojích různých kategorií - 11x dvojlůžkový, 4x mezonet, 2x aparmány a 1x apartm…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Majakovského 289, Horní Blatná
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Horní Blatná

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí komfortní ubytování v moderně zařízených pokojích rozdílných kategorií. Lokalita hotelu zaručuje ideální místo pro provozování zimních sportů, zdravotních rekreací nebo horských procházek. Všechna nejvýznamnější lyžařská střediska jsou spojena s Horní Blatnou silnicemi. Hotel Ochsedorf nabízí 40 lůžek v pokojích různých kategorií - 11x dvojlůžkový, 4x mezonet, 2x aparmány a 1x apartmá De Lux. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Každý pokoj je vybavený satelitním tv, sprchou a wc, telefonem a vysoušečem vlasů. Pokoje v prvním patře jsou taktéž vybaveny přístupem na balkón. Hotelovým hostům je k dispozici připojení na Internet. Naši hosté mohou využít saunu a malé fitness přímo v hotelu. Venkovní parkoviště je 24 hodin denně monitorováno kamerovým systémem. Návštěvníci taktéž mohou zanechat svoje kola a lyže v hotelové šatně.

Možnosti stravování

Náše vnitřní restaurace a letní venkovní terasa se 40 místy podává vybrané pokrmy české kuchyně, včetně specialit. Restaurace Hotelu Ochsendorf je také ideálním místem pro pořádání oslav, banketů a školení v klidném horském prostřední Krušných Hor.

Popis okolí

Hotel Ochsendorf je nově otevřený hotel ***+ kategorie, umístěný v Krušných Horách, 25 km od známého českého lázeňského města Karlovy Vary.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete