Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Olympia - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Luxusní Hotel Olympia se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Mariánských Lázní, v klidném centru města, v horní části lázeňské zóny, blízko lesů a lázeňských parků. Od světoznámé lázeňské kolonády se Zpívající fontánou je vzdálen cca 500 metrů. Hotel Olympia je schopen díky svému špičkovému vybavení a úrovni poskytovaných služeb uspokojit nadstandardní požadavky náročných tuzemských a zahrani…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ruská 88/8, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Luxusní Hotel Olympia se nachází na jednom z nejkrásnějších míst Mariánských Lázní, v klidném centru města, v horní části lázeňské zóny, blízko lesů a lázeňských parků. Od světoznámé lázeňské kolonády se Zpívající fontánou je vzdálen cca 500 metrů. Hotel Olympia je schopen díky svému špičkovému vybavení a úrovni poskytovaných služeb uspokojit nadstandardní požadavky náročných tuzemských a zahraničních klientů. Vedle klasické lázeňské léčby nabízí hotel i mnoho druhů relaxačních a wellness pobytů.

SLUŽBY:

V hotelu se nachází Lobby bar, restaurace Athena a Sophia, internetový koutek v hotelové hale. k dispozici je zpoplatněné podzemní garážové stání, Konají se zde pravidelné klavírní a taneční večery. Happy hours patří k příjemným bonusům hotelového pobytu. Recepce nabízí služby směnárny, hotelový trezor, faxové a kopírovací služby, čištění obuvi, praní prádla, žehlení oděvů a prodej hygienických potřeb.

UBYTOVÁNÍ:

83 standardních dvoulůžkových pokojů, 1 pokoj pro postižené, 1 Romantic Suite, 3 Junior Suite, 3 Luxury Suite, 4 Superior Suite, 2 Royal Suite (celkem 97 pokojů) - jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, zdarma vysokorychlostním internetovým připojením, elektronickým kódovým trezorem, postelí 200x200 (možnost rozdělení), pracovním stolkem, minibarem, black-out závěsy, pokojovým stolkem s příslušenstvím a kuferníkem.
Pokoje typu "suite" jsou vybaveny klimatizací.
Vybavenost koupelny: sprchový kout ( ve suitech se nachází vana), toaleta, prostorné umyvadlo, vysoušeč vlasů, župan, froté ručníky, froté osuška do Spa & Wellness, sušák na ručníky, hygienické vybavení, včetně koupací čepice, kosmetické zrcátko.

 

SPA & WELLNESS:

Spa & Wellness centrum Hotelu Olympia "Balneo" se nachází v prvním patře hotelu, na ploše téměř 700 čtverečních metrů. Služby Spa & Wellness centra může klient Hotelu Olympia využívat sedm dní v týdnu od 7 do 21 hodin. Nabídka služeb je velmi široká, zahrnující odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékaře, relaxační a wellness procedury, přístrojovou terapii, speciální druhy masáží, bazén 9  x 5 m. se slanou vodou, protiproudem,  s masážními lůžky, několik druhů saun - v ceně pobytu možnost bezplatného využití finské sauny se solnými kameny, tradiční parní sauny a relax room.  Pobyt klientů je možné zpříjemnit také využitím luxusního  hotelového kosmetického salonu.

Speciální lázeňský léčebný program je sestavován po konzultaci s lékařem a vychází z aktuálního zdravotního stavu a potřeb klienta. V rámci programu je využíváno velké množství přírodních produktů, které jsou pro Mariánské Lázně charakteristické. Minerální vody, slatinné zábaly a koupele, aplikace plynů a peloidů. Čtyři desítky přírodních léčivých pramenů, vyvěrající plyny a ložiska slatiny se zde používají na léčení onemocnění ledvin, močových cest, nervových chorob, nemocí dýchacích a pohybových ústrojí. Wellness a Relax programy jsou reprezentovány několika druhy cenových balíčků, které vedle ubytovaní a stravování zahrnují již některé procedury. Balíčky jsou zaměřeny již pro konkrétní typ klienta. Některé využijí budoucí maminky, jiné pracovně velmi vytížení manažeři. Struktura balíčků je koncipována tak, aby uspokojila nejrozmanitější potřeby klientů Hotelu Olympia.

Pokud se klient rozhodne pro vlastní výběr procedur, může si tyto objednat osobně na balneorececi hotelu. Odborný personál Spa a Wellness centra, lékaři, terapeuti a pracovnice balneorecepce Vám ochotně poradí při jejich volbě.Služby a procedury z nabídky Spa & Wellness centra Hotelu Olympia si lze objednat i z domova a jejich čerpání tak přizpůsobit požadovanému časovému plánu v době pobytu. Pracovníci balneorecepce jsou za tímto účelem k dispozici sedm dní v týdnu od 8 do 20 hodin.

PROCEDURY POSKYTOVANÉ V RÁMCI LÉČEBNÝCH POBYTŮ:

Masáže: klasická částečná masáž, reflexní masáž

Termoterapie: infačervený zářič,  lavaterm, parafinový zábal na ruce, na prostatu, slatinný zábal

Fyzioterapie:  rehabilitační cvičení

Hydroterapie: Aquagym, Kneippova nožní koupel, koupel bylinná, perličková, přísadová, slatinná, uhličitá.

Přístrojová terapie: biostimulační laser, elektroléčba, inhalace, lymfatická část. masáž přístrojová, magnetoterapie, plynové injekce, částečná koupel plynová, ultrazvuk

NADSTANDARDNÍ LÉČEBNÉ PROCEDURY:

masáže - anticelulitidová, aroma regenerační, manuální lymfatická, plosky nohou, romantická, shiatsu, thajská, tibetská, uvolňující, wellness, ajurvéda,

Dále pak termo spa zábaly, hydroxeur, twiggy koupel, oxygenoterapie, solárium.

Možnosti stravování

Restaurace Athéna, Sophia a lobby bar v hotelové hale nabízí přátelskou obsluhu a vynikající mezinárodní i tradiční českou kuchyni.

Snídaně a večeře jsou zajištěny formou švédských stolů s bohatým výběrem teplých i studených pokrmů, dezertů, čerstvého ovoce a zeleniny. Obědy jsou formou výběru z menu. Po celý den mají hosté možnost objednávek "a la carte".

Lobby bar - moderní bar v hotelové hale s nabídkou rozmanitých druhů alkoholických i nealkoholických cocktailů a nápojů, které jsou připravovány zkušenými barmany, v denní nabídce je široký výběr kávy a cukrářských výrobků z  vlastní hotelové cukrárny,

Etážový servis– kompletní nabídku gastronomických služeb je možno objednat přímo na pokoj po zadaní požadavku na hotelové recepci. Odborně zaškolený personál zajistí etážový servis korektně, se všemi prvky kvalitní gastronomie

Popis okolí

KULTURNÍ NABÍDKA:
festivaly, koncerty, galerie, výstavy,plesy, zahájení lázeňské sezóny,západočeský symfonický orchestr Mariánské Lázně, kluby a disktotéky, 3D Kino, mariánskolázeňská nokturna, městské divadlo, městské muzeum, zpívající fontána.

TURISTICKÉ ZAJÍMAVOSTI V OKOLÍ: park Boheminium, klášter Teplá, zámek Kynžvart, hrad Bečov, rezervace Kladská, přírodní rašeliniště SOOS, historické město a hrad Loket

SPORTOVNÍ NABÍDKA: golfové hřiště,tenisové kurty, jízdárna, zimní stadion, plavecký bazén, turistika a cykloturistika, lanové centrum, nordic walking

Tipy na výlet po okolí

Mariánské Lázně jsou ideálním místem pro výlety za golfem. Krásné hřiště Royal Golf Clubu Mariánské Lázně potěší každého golfistu – je opravdovou výzvou pro dobré hráče a zároveň příjemným zážitkem pro všechny. Golfová akademie a profesionální trenéři vytvářejí ideální zázemí pro začátečníky a ty, kteří chtějí zlepšit svoji hru. Centrum města je od hřiště vzdáleno pouhé 3 km. Z Mariánských Lázní pak můžete objevovat další golfová lákadla regionu – mistrovská hřiště v Karlových Varech, Cihelnách nebo ve Františkových Lázních leží ve vzdálenosti do 50 minut pohodlné jízdy autem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete