Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Olympie - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Hotel Olympie nabízí ubytování celkem ve 35 dvou a třílůžkových pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou sprcha, WC a TV se satelitem.Některé pokoje mají balkóny. Hotel je vhodný pro ubytování skupin, jednotlivců, rodin s dětmi zajišťujeme i služby hlídání dětí i pro uspořádání firemních setkání. Hostům je k dispozici denní bar a letní terasa s překrásným výhledem na přilehlé vrch…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svatý Petr/56, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Hotel Olympie nabízí ubytování celkem ve 35 dvou a třílůžkových pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou sprcha, WC a TV se satelitem.Některé pokoje mají balkóny. Hotel je vhodný pro ubytování skupin, jednotlivců, rodin s dětmi zajišťujeme i služby hlídání dětí i pro uspořádání firemních setkání. Hostům je k dispozici denní bar a letní terasa s překrásným výhledem na přilehlé vrcholky hor, zimní zahrada využívaná také jako konferenční místnost s kapacitou 45 - 50 osob. Samozřejmostí je zabezpečení plátna a projektoru.Příjemné uvolnění lze začít v hotelové sauně, nebo whirlpoolu a výběru široké nabídky thajských masáží.Sportovní vyžití: Lyžování, snowboarding, běžkyŠpindlerův Mlýn provozuje 5 lanových drah a 11 lyžařských vleků ve Špindlerově Mlýně a na Horních Mísečkách, celkem 26 km sjezdových tratí, z kterých je 95% technicky zasněžováno. Ski pas zakoupený na kterékoliv pokladně je možno využít na všech lanových drahách a lyžařských vlecích.- veškerou lyžařskou výstroj je možné zapůjčit přímo v hoteluSnowtubing – nachází se hned vedle hoteluSněžné skútry, terenní čtyřkolky, terénní tříkolky, Tri-ski, psí spřežení, bobová dráha, sáňkařská dráha. Také obří houpačka, bungeetrampolina, tandemparagliding, přemostění, paintball příprava a realizace vzdělávacích, sportovních a zábavných programů, vzdělávání firemních týmů a rozvoj manažerských dovedností.Organizujeme také večírky pro uzavřenou společnost, provázenou DJ, nebo živou hudbou, ohňostroj,….

Možnosti stravování

Hotelová restaurace s kapacitou 120 osob zve k příjemnému posezení denně. Najdete zde chutná jídla z české i mezinárodní kuchyně.Snídaně se podávají formou švédských stolů.Dle požadavků Vám připravíme coffee break, raut, slavnostní večeři, servírovanou večeři,…

Popis okolí

Krkonoše se nacházejí na severovýchodě Čech podél státní hranice s Polskem. Hranice vede po hlavním hřebeni hor. Krkonoše jsou rozlohou poměrně malé, vytvářejí souvislé pásmo asi 40 km dlouhé a 20 km široké. Česká část Krkonoš zaujímá asi dvě třetiny celkové plochy pohoří. Na území regionu se nachází především hřebeny Krkonoš s nejvyšší horou České Republiky - Sněžkou 1602 m a s pramenem evropského veletoku Labe. K nejcennějším pokladům regionu patří jedinečná severská tundra na hřebenech hor např. Úpské rašeliniště, vzácná flóra a fauna, ale také řada památek budního hospodaření a lidové architektury, jako například v Pasekách nad Jizerou, stejně jako několik historicky a urbanisticky zajímavých měst v podhůří, jako jsou Vrchlabí, Trutnov, Jilemnice, Hostinné, Kowary a další. Letní rekreace:nepříliš velké území Krkonoš slouží ročně k rekreaci milionům návštěvníků, kteří zde naleznou nepřeberné možnosti sportovního i kulturního vyžití. V létě lákají velmi dobře značené turistické i cyklistické trasy a flóra i fauna zvou na průzkum jedinečné oblasti. Koupaliště, horské chalupy a kavárny se starají v horkých dnech o občerstvení a odpočinek.Čas pro cestování: v květnu začíná turistická a cyklistická sezóna, která vrcholí v červenci a srpnu. Podzim, náš tajný tip pro vandrovníky a kolaře, většinou nabízí krásné počasí a nádherné barevné kompozice v lesích. V tomto období mezi zářím a listopadem se už ale ve vyšších polohách může vyskytnout i sníh. Zimní rekreace:V zimě nabízí Krkonoše nejlepší možnosti lyžování v Čechách, známá jsou především lyžařská střediska Špindlerův Mlýn, Harrachov, Pec pod Sněžkou, Karpacz a Sklarska Poreba v Polsku, ale je zde k dispozici také řada dalších zimních areálů.Čas pro cestování: Zimní sezóna startuje na konci listopadu a začátku prosince. Na přelomu roku, okolo Vánoc a Silvestra, zde v Krkonoších probíhá hlavní sezóna. V tomto období jsou téměř všechna ubytování zpravidla již zamluvena, a proto je zapotřebí rezervovat dříve. Od ledna do začátku března je ten nejlepší čas pro zimní sporty.

Tipy na výlet po okolí

Sněžka, Špindlerova Bouda, Dívčí lávky, Pramen Labe, Petrova bouda, Erlebachova bouda, ...Aquapark, bowling, biliard, tenis, minigolf a spoustu jiných možností sportovních aktivit.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete