Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Palcát - Tábor

Tábor

Zvolte si pro své ubytování hotel Palcát Tábor a náš ochotný a usměvavý personál se bude snažit pro Vás zajistit maximální komfort, pohodlí a kvalitní služby. Pětipodlažní budova s výtahem disponuje krásným výhledem na vodní plochu Jordán a poskytuje ubytování pro 130 osob. Hotel Palcát disponuje 67 pokoji ve složení 44 dvoulůžkových, 19 jednolůžkových pokojů a 4 apartmá. Všechny pokoje jsou vyba…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
tř. 9. května 2471, Tábor
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Tábor

Fotogalerie k článku

Zvolte si pro své ubytování hotel Palcát Tábor a náš ochotný a usměvavý personál se bude snažit pro Vás zajistit maximální komfort, pohodlí a kvalitní služby. Pětipodlažní budova s výtahem disponuje krásným výhledem na vodní plochu Jordán a poskytuje ubytování pro 130 osob. Hotel Palcát disponuje 67 pokoji ve složení 44 dvoulůžkových, 19 jednolůžkových pokojů a 4 apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, satelitním TV přijímačem a telefonem s přímou volbou, minibarem, vysokorychlostnín připojením k internetu, vysoušečem vlasů.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace Vám nabízí jídla mezinárodní i domácí kuchyně, připravovaná moderním způsobem, příjemné posezení a velký výběr moravských i světových vín. V této restauraci se podávají hotelové snídaně v době 6:30 – 11:00 hod.

Popis okolí

Hotel Palcát, jehož provoz se může chlubit dlouholetou tradicí se nachází na hlavní tříde města Tábora v Jižních Čechách u rekreační zóny rybníku Jordán a půvabného lesnatého povodí řeky Lužnice, které je protkané množstvím cykloturistických tras. Město Tábor leží na přímém silničním tahu Praha - Linz. Vzdálenost od autobusového a vlakového nádraží je cca 500 m.

Tipy na výlet po okolí

Cyklistika, turistika, jízda na koni, tenis, paintball, plavání, golf, rybolov, lezetctví, lety balónem. Dále můžete navštívit v okolí hrady a zámky hrad Zvíkov, zámek Orlík, zámek Červená Lhota, Hluboká nad Vltavou atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete