Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel PALMIRA - Uherský Brod

Uherský Brod

Hotel Palmira najdete v Uherském Brodi v jižní části mista, na Vlčnovské ulici. Náš hotel je vyhledáván zejména navštěvníky města a Bílých karpat v jejichž podhůří se nachází. Součástí hotelu je restaurace, autoumývárna a parkoviště. Hotel má kapacitu 33 lužek ve dvanácti dvoulůžkových pokojích a jednom apartmá. Na vybraných pokojích je možnost přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny socialním za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vlčnovská 468, Uherský Brod
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Uherský Brod

Fotogalerie k článku

Hotel Palmira najdete v Uherském Brodi v jižní části mista, na Vlčnovské ulici. Náš hotel je vyhledáván zejména navštěvníky města a Bílých karpat v jejichž podhůří se nachází. Součástí hotelu je restaurace, autoumývárna a parkoviště. Hotel má kapacitu 33 lužek ve dvanácti dvoulůžkových pokojích a jednom apartmá. Na vybraných pokojích je možnost přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny socialním zařízením, televizí a telefonem. K dispozici je také pokoj pro invalidní hosty. Nedaleko hotelu je k dispozici Aquacentrum Delfín.

Možnosti stravování

Restaurace je součástí hotelu PALMIRA. Nabízí široký sortiment jídel jak hotových-deních menu,tak minutkových jídel. V restauraci je podávána i hotelová snídaně. Rádi pro Vás uspořádáme hostiny, oslavy i firemní akce do 30 osob. Z široké palety jídel, jež jsou obsažena v jídelníčku, si určitě vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Popis okolí

Hotel se nachází v krásné krajině na úpatí Bílých karpat.

Tipy na výlet po okolí

Klášter Velehrad, rozhledna Maják, zámek Buchlovice, Bílé Karpaty ...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete