Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Panská

Bechyně

Hotel Panská je svou polohou ideální základnou pro výlety do okolí a za poznáváním Jižních Čech.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nám. T.G.Masaryka 54, 391 65 Bechyně
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Bechyně

Fotogalerie k článku

Vybavení

Wifi
Lednička
Parkování
Povlečení
Ručníky
TV
Sprchový kout

Popis ubytování

Hotel Panská je součástí rozsáhlého resortu Panství Bechyně. Nachází se přímo na náměstí jihočeského lázeňského městečka Bechyně. Ubytování s kapacitou 27 pokojů je v krásném a klidném prostředí. Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchou a toaletou. Součástí pokojů je minilednička a televize. Hostům hotel zdarma nabízí vlastní parkování a zamykatelnou kolárnu.

V hotelu Panská je možné si pochutnat na specialitách české kuchyně a to v restauraci Špajz s příjemným prostředím a personálem. V letních měsících také s venkovním posezením s nádherným výhledem do náměstí.

Přímo v hotelu Panská je možné také využít nabídku zkrášlujících a relaxačních procedur. V hotelu jsou za poplatek vítani i domácí mazlíčči.

Možnosti stravování

Součástí hotelu Panská je restaurace Špajz s příjemným prostředím a personálem. V letních měsících si můžete užít posezení na venkovní terase s nádherným výhledem do náměstí. V restauraci jsou podávány také snídaně hotelovým hostům. 

Popis okolí

Hotel Panská je svou polohou v samotném srdci Jižních Čech ideální základnou pro výlety do okolí a za poznáváním jihočeských krás. V okolí se nachází mnoho turistických stezek a cyklistických tras. 

Tipy na výlet po okolí

Z hotelu Panská je to jen kousek cesty na mnoho zajímavých míst. Přímo v Bechyni lze navštívit renesanční zámek Bechyně, františkánský klášter nebo si projít stezku kolem Lužnice. Projet se můžete vlakem na nejstarší elektrifikované trati ve střední Evropě z Bechyně do Tábora; navštívit můžete Bechyňské vyhlídky, Židovu strouhu, prozkoumat staré opevnění města. Kousek cesty je to také do Zoo Tábor, Zoo Hluboká, na zámek Hluboká, do Zeměráje a na spoustu dalších krásných míst Jižních Čech. 

Mapa

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete