Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Panský Dům - Nové Město na Moravě

Nové Město na Moravě

Nabízíme Vám ubytování ve stylových nově zrekonstruovaných apartmánech v anglickém královském stylu a standartních pokojích. Máme pro Vás připraveny 4 apartmány a 6 pokojů.Všechny prostory jsou pro Vás moderně zařízeny s veškerým komfortem. Můžeme Vám zajistit řezané květiny a sekt před příjezdem i v průběhu pobytu.Nabízíme Vám prostředí přátelské dětem, nekuřácké prostory s hotelovým dětským pok…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vratislavovo náměstí 7, Nové Město na Moravě
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Nové Město na Moravě

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám ubytování ve stylových nově zrekonstruovaných apartmánech v anglickém královském stylu a standartních pokojích. Máme pro Vás připraveny 4 apartmány a 6 pokojů.

Všechny prostory jsou pro Vás moderně zařízeny s veškerým komfortem. Můžeme Vám zajistit řezané květiny a sekt před příjezdem i v průběhu pobytu.

Nabízíme Vám prostředí přátelské dětem, nekuřácké prostory s hotelovým dětským pokojíčkem a možností zajištění hlídání.

Náš hotel je založen na prožitku příjemně stráveného času. Nabízíme aromatherapeutické masáže přímo v hotelovém pokoji, orientální tance na přání, dokonce možnost proletět se balónem nad zasněženou i letní Vysočinou a řadu dalších služeb.

Možnosti stravování

Hotel Panský dům Vám nabízí jako součást hotelových služeb bohaté snídaně. Snídaně se podávají ve stylové jídelně každé ráno od 7:30 do 09:30 hodin, (je možno dohodnout i jinou dobu podávání snídaně).

Při větším počtu zájemců je možné si objednat obědy a večeře přímo do hotelu. V salónku "Ateliér" Vám rádi zajistíme catering.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete