Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Patria - Trutnov

Trutnov

V hotelu je k dispozici 115 pokojů a až 292 lůžek. Nabízíme Vám ubytování v těchto typech pokojů: KLASIK 1 - 5 lůžkové pokoje nebo apartmány, které mají vlastní WC, sprchu, minibar, telefon s přímou linkou a TV/SAT.PLUS 1 - 4 lůžkové zmodernizované pokoje a apartmány, které mají vlastní WC, sprchu, minibar, telefon s přímou linkou, TV/SAT. Na přání Vám vybavíme minibar s veškerými druhy nápojů. Z…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náchodská 358, Trutnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Trutnov

Fotogalerie k článku

V hotelu je k dispozici 115 pokojů a až 292 lůžek. Nabízíme Vám ubytování v těchto typech pokojů: KLASIK 1 - 5 lůžkové pokoje nebo apartmány, které mají vlastní WC, sprchu, minibar, telefon s přímou linkou a TV/SAT.PLUS 1 - 4 lůžkové zmodernizované pokoje a apartmány, které mají vlastní WC, sprchu, minibar, telefon s přímou linkou, TV/SAT. Na přání Vám vybavíme minibar s veškerými druhy nápojů. ZDARMA řada dalších služeb. Vhodné pro náročnější klientelu

Možnosti stravování

Hotelová restaurace - má kapacitu 130 míst, od 7 do 9 hodin zde podáváme snídaně nejen hotelovým hostům formou švédských stolů. Místnost je ideální pro pořádání větších svateb či firemních večírků.Malá - nekuřácká restaurace 30 míst - její vybavení je v orientálním marockém stylu, součástí je televize s plazmovou obrazovkou.Kavárna kongresový sál - kapacita až 100 osob. Ideální pro kongresové akce i firemní či soukromé večíky.

Popis okolí

Město Trutnov, kde se hotel Patria nachází, patří k největším městům východních Čech. Od začátku své historie je pokládáno rovněž za obchodníi i turistické centrum pro východní Krkonoše.

Tipy na výlet po okolí

Často je město Trutnov zváno Bránou Krkonoš - a to ne nadarmo Je totiž ideálním výchozím bodem na výlety nejen do Krkonoš. Nejbližší sjezdovky se nacházejí pouze 6 km od hotelu. Dále můžete zavítat do Janských Lázní, Špindlerova Mlýna, Pece pod Sněžkou, Malé Úpy apod.Nedaleko Trutnova se také nachází sklaní město Adršpach, Broumovské stěny a samotné město Broumov s proslulým klášterem, Babiččino údolí, zámky v Novém Městě nad Metují či Náchodě, Hospital Kuks apod. Z Trutnova se vyráží i na výlety do polských měst např. Wroclaw,Jelení Gora, Walbrych apod. Můžete navštívit i 50 km vzdálený Hradec Králové či zavítat do Orlických hor.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete