Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

HOTEL PAYER - Teplice

Teplice

Hotel nabízí luxusní ubytování v příjemném prostředí za velmi přijatelné ceny. Je rozdělen na dvě části. V hlavní části hotelu PAYER I. je umístěna recepce se směnárnou, restaurace a malebná zahradní terasa. K dispozici v této části je 21/2 a 5/1 pokojů s výhledem na překrásný park anebo terasu hotelu s přírodní skálou. Tyto pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, tv sat, telefonem, minibarem, kl…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U hadích lázní 44/1153, Teplice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Teplice

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí luxusní ubytování v příjemném prostředí za velmi přijatelné ceny. Je rozdělen na dvě části. V hlavní části hotelu PAYER I. je umístěna recepce se směnárnou, restaurace a malebná zahradní terasa. K dispozici v této části je 21/2 a 5/1 pokojů s výhledem na překrásný park anebo terasu hotelu s přírodní skálou. Tyto pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, tv sat, telefonem, minibarem, klimatizací, koupelnou s wc a fénem. Obsluha v recepci je připravena plnit přání svých klientů 24 hodin denně – k dispozici je copy a fax. Druhá část hotelu PAYER **** – trakt II. je určena především pro náročného klienta. Skládá se z 9/2 pokojů, zařízených atypickým nábytkem, ve velmi moderním stylu, který nemá v našem kraji doposud obdoby. Pokoje v této části jsou navíc vybaveny trezorem. Společné prostory hotelu PAYER II. jsou monitorovány kamerovým systémem, veškeré vstupy jsou zajištěny čipovým přístupovým zařízením. Klienti mohou využít parkování přímo před hotelem PAYER I. či v uzavřeném dvoře hotelu PAYER II. Vstupy do hotelu jsou bezbariérové. V celém objektu je možnost připojení se k internetu systémem wi-fi. V blízkosti hotelu se nachází nespočet restaurací, barů, kaváren, ale také dětské hřiště pro nejmenší. V případě jakýchkoliv dotazů či přání nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám Vaše dotazy zodpovíme a přání splníme.

Možnosti stravování

Snídaně v hotelové restauraci formou buffet-style.

Popis okolí

Hotel PAYER **** je umístěn v půvabné lázeňské čtvrti města Teplice, v pozdně klasicistním domě, ve kterém se v roce 1841 narodil známý cestovatel a malíř Julius PAYER.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete