Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Petr - Ostrov

Ostrov

Rodinný hotel Petr - horské středisko PAM - nabízí ubytování v příjemném, vlídném a romantickém prostředí na hřebenu Krušných Hor, 2km nad Jáchymovem, 5km od Božího Daru. Celý objekt byl nově postaven v roce 2002. Hotel Petr tvoří komplex s hotelem Bellevue 32 pokojů a chatou PAM 7 pokojů, v nadmořské výšce 930m. Hotel Petr má k dispozici 7 tří až čtyřlůžkových pokojů, všechny pokoje mají balkon,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nové Město - Jáchymov, Ostrov
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Ostrov
Telefon
E-mail
hotel_pam@jachymov.cz

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel Petr - horské středisko PAM - nabízí ubytování v příjemném, vlídném a romantickém prostředí na hřebenu Krušných Hor, 2km nad Jáchymovem, 5km od Božího Daru. Celý objekt byl nově postaven v roce 2002. Hotel Petr tvoří komplex s hotelem Bellevue 32 pokojů a chatou PAM 7 pokojů, v nadmořské výšce 930m. Hotel Petr má k dispozici 7 tří až čtyřlůžkových pokojů, všechny pokoje mají balkon, samostatné sociální zařízení, televizor s možností příjmu satelitních programů. Kapacita hotelu Petr s Depandance Petr je 15 pokojů.

Možnosti stravování

Příjemná hotelová restaurace s kapacitou 55 míst a s terasou o kapacitě 30 míst nabízí široký sortiment jídel studené i teplé kuchyně, alkoholických i nealkoholických nápojů, jež uspokojí i nejnáročnější zákazníky.Na objednávku zde pro Vás rádi zajistí venkovní grilování (od 20ti osob).

Popis okolí

Okolí horského komplexu PAM a hotelu Petr, to je romantické prostředí v Krušných horách, 2 km nad Jáchymovem, 6 km od hraničního přechodu Boží Dar. Už při příjezdu od Karlových Varů, které jsou jen 25 km vzdáleny a s Jáchymovem i s Božím Darem je spojuje hromadná doprava, Vás uchvátí atmosféra horského prostředí. Praha je 150 km daleko. Z hotelové terasy je krásný výhled na masiv Klínovce a na celé údolí lázeňského města Jáchymov, kde se Vám nabízí nejen možnost relaxace v lázních, ale i kulturní vyžití. Jáchymov je město s dlouhou a bohatou, ale i velmi zajímavou historií - při svém pobytu nezapomeňte navštívit místní muzeum.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Horní hrad - VelikoNOČNÍ prohlídka …

31.03.2024 - 31.03.2024
Horní hrad Hauenštejn

Velikonoční prohlídka hradu s Viktorem Braunreiterem v neděli 31. března od 19 hodin ! Poutavé a zábavné provádění…

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete