Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Plešivec - Abertamy

Abertamy

Ubytovací kapacita hlavní budovy hotelu je 20 lůžek s možností přistýlek ve třech čtyřlůžkových, dvou třilůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, TV a Sat. V těsné blízkosti hotelu můžete využít k ubytování 10ti rekreačních chat. Každá chata se skládá se dvou samostatných třílužkových pokojů, každý s Tv a Sat. Každá chata má koupelnu s WC, sprchou a umy…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Plešivecká 65, Abertamy
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Abertamy
Telefon
E-mail
info@hotelplesivec.cz

Fotogalerie k článku

Ubytovací kapacita hlavní budovy hotelu je 20 lůžek s možností přistýlek ve třech čtyřlůžkových, dvou třilůžkových a jednom dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, TV a Sat. V těsné blízkosti hotelu můžete využít k ubytování 10ti rekreačních chat. Každá chata se skládá se dvou samostatných třílužkových pokojů, každý s Tv a Sat. Každá chata má koupelnu s WC, sprchou a umyvadlem.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace s kapacitou 70 - 80 míst a barem, poskytne návštěvníkům klidné posezení a široký výběr jídel a nápojů. Je možno zajistit pořádání různých oslav (svadby, abiturienské srazy, oslava životních výročí). Salonek s kapacitou 28 míst je obzvláště vhodný pro menší uzavřené společnosti.

Popis okolí

V blízkém okolí je sít kvalitně značených turistických, cyklistických a běžeckých tras. V nedaleké obci Potůčky cca 14 km od hotelu je krytý plavecký bazén. Thermální bazén s celoročním provozem je k dispozici v Karlovych Varech. V zimě se nabízejí lyžařům sjezdové tratě v areály Pernink, cca 6 km od hotelu nebo velké lýžařské areály na Božím Daru a Klínovci cca 9 km. Autoturisté mohou podnikat výlety do nedalekých lázeňských měst : Jáchymov, Karlovy Vary, Mariánske Lázně a Františkove Lázní. Dle zájmu sme schopni pro skupiny zajistit hromadné zájezdy např. do Karlových Varů, Mariánských Lazní, Františkových Lázní, ale i do Prahy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete