Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Pohoda - Staré Město

Staré Město

Hotel Pohoda Vám nabízí ubytování v malebném podhůří Kralického Sněžníku - třetího nejvyššího pohoří České republiky 1424 m n.m. Hotel Pohoda je zaměřen na zimní, letní a na kongresovou turistiku.Všechny pokoje prošly kompletní rekonstrukcí, jsou nově vybavené a s připojením na internet. Vybírat můžete z 14-ti 2-5lůžkových pokojů. Současná ubytovací kapacita je 41míst.Školící místnost s kapacitou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nám. Osvobození/68, Staré Město
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Staré Město

Fotogalerie k článku

Hotel Pohoda Vám nabízí ubytování v malebném podhůří Kralického Sněžníku - třetího nejvyššího pohoří České republiky 1424 m n.m. Hotel Pohoda je zaměřen na zimní, letní a na kongresovou turistiku.

Všechny pokoje prošly kompletní rekonstrukcí, jsou nově vybavené a s připojením na internet. Vybírat můžete z 14-ti 2-5lůžkových pokojů. Současná ubytovací kapacita je 41míst.

Školící místnost s kapacitou 60osob je ideální pro pořádání konferencí, školení, banketů, prezentací a seminářů.

Gastronomické služby hotelu zajišťují dvě restaurace s kapacitou 100míst. Těšit se můžete na velmi dobrou kuchyni. Vaříme z kvalitních surovin. Pro ubytované hosty nabízíme možnost stravování formou polopenze. V horní restauraci můžeme nabídnout pořádání svateb, rautů, promocí, firemních a rodinných akcí. 

V hotelu je k dispozici pro hotelové hosty a širokou veřejnost finská sauna s ochlazovacím bazénkem a lehátky k relaxaci. Dále mají ubytovaní hosté možnost využít kulečník, stolní fotbálek a šipky. Za hotelem je k letnímu posezení vybudována pergola a pískoviště pro děti s trávníkem. 

V blízkosti hotelu leží mnoho skiareálů s lehčími a obtížnějšími sjezdovkami. Pro milovníky bílé stopy má Staroměstsko nabídku udržovaných tras o celkové délce cca 50km.

V letních měsících je okolí hotelu jako stvořené pro krásné vycházky, namáhavé výstupy a cyklistické výpravy.

Komu se nechce pěšky ani na kole, může se vyhoupnout do sedla a prozkoumat okolí na koni.

Možnosti stravování

Hotel Pohoda disponuje restaurací, která slouží pro ubytované hosty a k pořádání tanečních produkcí, večírků, svatebních hostin, srazů a jiných skupinových akcí. Jsme schopni zajistit program na tyto události, dle přání hostů. 

V restauraci nabízíme bio-pokrmy z bio-potravin přímo ze Starého Města pod Sněžníkem. Pro zájemce je možné připravit i vegetariánské či BIO pokrmy. V hotelu Pohoda najdete také velmi kvalitní vína z Jižní Moravy.

Popis okolí

Příroda Králického Sněžníku se svou nedotčenou krásou, hlubokými lesy a pestrobarevnými loukami láká milovníky přírody k toulkám. Také cyklisté si přijdou na své a určitě si vyberou z řady zajímavých možností.

A když na dveře zaklepe paní ZIMA? Jiný obraz přírody zahalené do bílé peřiny okouzlí přátele běžeckého sportu. K sjezdovému lyžování slouží deset lyžařských vleků různých délek a náročnosti, které jsou paprsčitě rozloženy okolo horského městečka Starého Města pod Sněžníkem.

Tipy na výlet po okolí

Králický Sněžník, Paprsek, Návrší, pramen Moravy...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

19.03.2024 - 19.03.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete