Statistika našeho portálu

  • 103 278 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Port - Doksy

Doksy

HOTEL****PORT, který leží na břehu Máchova jezera v romantickém prostředí nedaleko hradu Bezděz. U hotelu je k dispozici parkoviště, písečná pláž, vyhřívaný vnitřní a vnější bazén,vířivka, parní kabina, sauna, masáže, bowling restaurace s terasou, fitness, tenisové kurty, lodičky, šlapadla, katamarány a mnoho dalšího.V zimě, za příznivých podmínek, můžete vyzkoušet bruslení na zamrzlém jezeře či …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Valdštejnská 530, Doksy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Doksy

Fotogalerie k článku

HOTEL****PORT, který leží na břehu Máchova jezera v romantickém prostředí nedaleko hradu Bezděz. U hotelu je k dispozici parkoviště, písečná pláž, vyhřívaný vnitřní a vnější bazén,vířivka, parní kabina, sauna, masáže, bowling restaurace s terasou, fitness, tenisové kurty, lodičky, šlapadla, katamarány a mnoho dalšího.V zimě, za příznivých podmínek, můžete vyzkoušet bruslení na zamrzlém jezeře či si u nás můžete zapůjčit běžecké lyže a boty nebo brusle.

Možnosti stravování

Výběr z české, mezinárodní a rybí kuchyně. Široký sortiment moravských i světových vín, nealkoholických a míchaných nápojů. Obslouží Vás příjemný personál. Snídaně formou švédského stolu v době od 7,30 do 10,30 hodin Oběd či večeře á la carte nebo formou bufetu předem objednané polopenze v době od 11,15 do 22,00 hodin.

Popis okolí

Doksy a Staré Splavy jsou nejznámější a nejvyhledávanější rekreační střediska severních Čech. Vznik Doks se datuje do druhé poloviny 13. století. První písemná zmínka je z r. 1293 v listině krále Václava II.. Velký význam pro rozvoj města měl císař Karel IV., který dal Doksům významná městská privilegia a v r. 1367 nechal založit Velký rybník - dnešní Máchovo jezero.Jezero leží uprostřed lesů, které ukrývají mnoho dosud málo objevené romantické krásy, dnes přístupné po četných turistických cestách. Je obklopeno vrchy Ralské pahorkatiny se zříceninami kdysi pyšných hradů, z nichž nejznámější Bezděz je nedílnou součástí tohoto kraje a cílem většiny výletů.

Tipy na výlet po okolí

Doksy a Staré Splavy jsou rovněž východiskem k mnoha dalším výletům za turistickými zajímavostmi, a to jak do nejbližšího okolí, tak i ke vzdálenějším místům, jako např. Liberec s Ještědem, zoologickou a botanickou zahradou, zámek Lemberk, sklářská města Nový Bor a Kamenický Šenov, Panská skála u Kamenického Šenova, skalní hrad Sloup, Kokořínsko a další.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete