Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Praděd - Velké Losiny

Velké Losiny

Hotel se nachází v samém centru lázeňské obce Velké Losiny, 100m od Lázní Velké Losiny. Hotel má kapacitu 68 lůžek v 32 pokojích a rovněž disponuje několika salonky a konferenční místností pro pořádání různých školení, seminářů, rodinných oslav a svateb. Hotel, jako jeden z mála z celého regionu, disponuje bezbariérovými pokoji pro vozíčkáře, kteří mohou využít služeb blízkých Lázní Velké Losiny.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lázeňská 4, Velké Losiny
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Velké Losiny

Fotogalerie k článku

Hotel se nachází v samém centru lázeňské obce Velké Losiny, 100m od Lázní Velké Losiny. Hotel má kapacitu 68 lůžek v 32 pokojích a rovněž disponuje několika salonky a konferenční místností pro pořádání různých školení, seminářů, rodinných oslav a svateb. Hotel, jako jeden z mála z celého regionu, disponuje bezbariérovými pokoji pro vozíčkáře, kteří mohou využít služeb blízkých Lázní Velké Losiny.

Hotel nabízí tyto základní služby: snídaně formou bohatých švédských stolů v ceně ubytování, buzení telefonem přes recepci hotelu, drobný prodej na hotelové recepci, fax, směnárna, možnost přistýlky a dětské postýlky na pokojích, praní a žehlení osobního prádla, pronájem prostorů k oslavám, recepcím a večírkům, zajištění kompletního servisu při pořádání seminářů a školení, možnost parkování bez poplatku, zajištění lázeňských procedur Lázní Velké Losiny, zajištění kulturního programu v rámci pobytu prohlídka zámku, muzea papíru....

Možnosti stravování

Hotel disponuje vlastní restaurací, která je zaměřena zejména na krajové speciality a grilované steaky, včetně grilovaných vepřových kolen nebo žebírek. Možnost platby všemi druhy platebních karet, mimo DINNER CLUB. Možnost směny valut na recepci hotelu. ¨Personál restaurace hovoří německy a anglicky.

Popis okolí

V nejbližším docházkovém okolí se nacházejí Lázně Velké Losiny s termálním vnitřním i venkovním bazénem, Muzeum a výroba ručního papíru Velké Losiny, renesanční Zámek Velké Losiny. V blízkém okolí pak dřevěný kostelíček Maršíkov a Žárová, které jsou zapsané na seznamu chráněných památek UNESCO nebo rarita regionu Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé stráně.

Tipy na výlet po okolí

Výletů je zde velké množství, s ohledem na podhůří Jeseníků. Obsluha recepce našeho hotelu Vám ráda poradí, kam se můžete vydat na výlet ať už pešky, na kole nebo autem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

19.03.2024 - 19.03.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Velikonoce v muzeu 2024 - Šumperk

28.03.2024 - 28.03.2024
Hlavní 342/22, 787 31…

Na Zelený čtvrtek 28. března muzeum přichystalo již tradiční velikonoční akci, na které si děti vyzkoušejí zdobení…

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete