Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel PRAGUE INN - Praha

Praha

K dispozici je celkem 34 prostorných pokojů včetně 1 apartmá a 1 residenčního apartmánu. Veškeré pokoje vznikly v důsledku respektování původních zdí objektů v moderním stylu a luxusním zařízení. Všechny pokoje jsou vybaveny vanou, WC, telefonem s přímou volbou, SAT TV, trezorem, PC + faxovou přípojkou, přístupem k internetu, fénem a minibarem. Samozřejmostí je vybavení veškerých pokojů klimatiza…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dvacátého osmého října 378/15, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha
Telefon
E-mail
hotel@hotelpragueinn.cz

Fotogalerie k článku

K dispozici je celkem 34 prostorných pokojů včetně 1 apartmá a 1 residenčního apartmánu. Veškeré pokoje vznikly v důsledku respektování původních zdí objektů v moderním stylu a luxusním zařízení. Všechny pokoje jsou vybaveny vanou, WC, telefonem s přímou volbou, SAT TV, trezorem, PC + faxovou přípojkou, přístupem k internetu, fénem a minibarem. Samozřejmostí je vybavení veškerých pokojů klimatizací. Masivní nábytek má ekologicky řešenou povrchovou úpravou bez použití laků. Odpočívat můžete na pohodlných lůžkách s rozměry až 180 × 200 cm. Všechny pokoje nabízejí maximální komfort s akcentem na bezpečnost - čipové karty pro přístupy do jednotlivých zón, nová generace požární signalizace. Některé z těchto pokojů lze mezi sebou vzájemně propojit a využít je tak pro potřebu rodinných apartmánů.

Možnosti stravování

Restaurace je součástí nově zrekonstruovaného objektu budovy v samém srdci Prahy a to ve spodní části Václavského náměstí přímo na Můstku. Architektonicky zajímavá budova je dominantou pro svůj samotný původ sahající až do 14. stol, čímž se tak řadí mezi nejstarší stavby na Václavském náměstí. Prostory restaurace se vztahují ke spodní podzemní části budovy a letní terasy přímo s výhledem na dominantní část Václavského náměstí a na pěší zónu.

Popis okolí

Hotel PRAGUE INN **** je velmi výhodně situován, a to přímo na Václavském náměstí, v samém středu a centru Prahy. Václavské náměstí s pěší zónou zaručuje všem našim návštěvníkům hotelu potřebný klid k odpočinku. Poloha hotelu umožňuje pohodlně dosáhnout všech turistických cílů formou procházek bez použití veřejné dopravy či taxi služby.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete