Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Přibyslav - Přibyslav

Přibyslav

Vážení hosté,zveme Vás k návštěvě naší provozovny Hotel Přibyslav nacházející se ve stejnojmenném městě 12 km od Havlíčkova Brodu.Mimo jedinečného prostředí nově zrekonstruovaného hotelu, který je ve vlastnictví Hasičské Vzájemné Pojišťovny, obklopeného jedinečnou přírodou Českomoravské vrchoviny, Vás každý den uvítá naše hotelová restaurace, nabízející speciality české i zahraniční kuchyně.Po ub…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U Nádraží 385 385, Přibyslav
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Havlíčkův Brod
Obec
Přibyslav

Fotogalerie k článku

Vážení hosté,zveme Vás k návštěvě naší provozovny Hotel Přibyslav nacházející se ve stejnojmenném městě 12 km od Havlíčkova Brodu.Mimo jedinečného prostředí nově zrekonstruovaného hotelu, který je ve vlastnictví Hasičské Vzájemné Pojišťovny, obklopeného jedinečnou přírodou Českomoravské vrchoviny, Vás každý den uvítá naše hotelová restaurace, nabízející speciality české i zahraniční kuchyně.Po ubytování v našem hotelu můžete naplno užívat krásy přírody okolí Přibyslavska a využít svůj volný čas ke sportovním a kulturním aktivitám.

Možnosti stravování

Gastronomie: Zajištůjeme stravování na Vašich akcích v prostorách hotelu i mimo něj. Provozujeme všechny druhy cateringových služeb. Tardiční i minutková kuchně, zahraniční speciality se zaměřením na italskou a řeckou kuchyni. Rauty, zabijačkové a zvěřinové hody, grilování - vše zajistíme.

Popis okolí

Hotel se nachází na okraji města poblíž vlakového nádraží a silnice I/19 směr Žďár nad Sázavou.

Tipy na výlet po okolí

Hasičské muzeum Přibyslav, Městské muzeum Přibyslav, Památník Žižkova mohyla 4 km, Havlíčkova Borová 8km, Polná 11 km, Žďár nad Sázavou17 km, Havlíčkův Brod 15 km, Jihlava 29 km, CHKO Žďárské vrchy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hudební festival: Hrošení na Řece 2…

19.07.2024 - 20.07.2024
pláž rybníku ŘEKA v…

Hudební festivaly HROŠENÍ NA ŘECE mají vždy něco navíc - nyní vystoupení IRSKÝCH TANEČNIC! Samozřejmě nesmí chybět…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete