Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Probe - Blansko

Blansko

Ubytovací kapacita hotelu s výtahem je 160 lůžek v 80 pokojích s TV , koupelnou a WC. Pro obchodní jednání, bankety a rodinné slavnosti slouží společenské salonky. V sále s kapacitou 80 osob se zajišťují školení, semináře včetně potřebného vybavení. Pro bezpečnost hostů umožňujeme úschovu cenností v hotelovém trezoru a uložení jízdních kol v uzamykatelné Úschovně kol. Zabezpečujeme sportovní využ…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Husova 732/1, Blansko
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Blansko
Telefon
E-mail
hotel@probecentrum.cz

Fotogalerie k článku

Ubytovací kapacita hotelu s výtahem je 160 lůžek v 80 pokojích s TV , koupelnou a WC. Pro obchodní jednání, bankety a rodinné slavnosti slouží společenské salonky. V sále s kapacitou 80 osob se zajišťují školení, semináře včetně potřebného vybavení. Pro bezpečnost hostů umožňujeme úschovu cenností v hotelovém trezoru a uložení jízdních kol v uzamykatelné Úschovně kol. Zabezpečujeme sportovní využití v areálu s 6-ti kuželkářskými drahami,squash.

Možnosti stravování

Spolehlivé stravovací služby jsou zajišťovány v hotelové restauraci a ve Sport baru - společensko – zábavním centru ve stylu I. fotbalové Gambrinus ligy s večerním a nočním provozem příjemné posezení v tomto středisku je umocňováno sledováním velké video projekce.

Tipy na výlet po okolí

V těsné blízkosti hotelu je přehrada a koupání v lomu, zvláště zajímavém pro potápěče. Krajina chráněné oblasti Moravského krasu nabízí ideální ovzduší a výborně značené cyklostezky. V letních měsících umožňujeme cenově přístupnou rodinou dovolenou. Pro ubytované hosty a skupiny zajišťujeme vstup do jeskyní Moravského krasu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Jarmark Boskovicko sobě 2024 - Bosk…

23.08.2024 - 23.08.2024
Areál Zámeckého…

Akce se uskuteční v pátek 23. 8. 2024 v areálu Zámeckého skleníku v Boskovicích od 10. do 18. h. V odpoledních hodinách…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete