Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Promenáda- Karlovy Vary

Karlovy Vary

Hotel Promenáda Karlovy Vary... jedinečný zážitek, kvalita a přívětivost – k tomu určitá noblesa bez formální etikety, to vše je naším hlavním cílem. Hosté u nás prožijí uvolněnou atmosféru a pozorný personál splní rád všechna Vaše přání, která Vám na očích uvidí. Náš romantický hotel vznikl rekonstrukcí dvou historicky cenných budov z 16. a 17. století. Nachází se v samém srdci lázeňského centra…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tržiště 31, Karlovy Vary
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Hotel Promenáda Karlovy Vary... jedinečný zážitek, kvalita a přívětivost – k tomu určitá noblesa bez formální etikety, to vše je naším hlavním cílem. Hosté u nás prožijí uvolněnou atmosféru a pozorný personál splní rád všechna Vaše přání, která Vám na očích uvidí. Náš romantický hotel vznikl rekonstrukcí dvou historicky cenných budov z 16. a 17. století. Nachází se v samém srdci lázeňského centra v blízkosti léčivých pramenů, symbolu města Vřídla, Tržní a Zámecké kolonády. Žádný z pokojů se nepodobá druhému, přesto mají mnoho společného. Všechny jsou vybaveny koupelnou, WC, SAT TV, minibarem, trezorem, telefonem s přímou volbou, internet WIFI. Součástí hotelu je i Aquila wellness club a podzemní garáže.Náš romantický hotel vznikl rekonstrukcí dvou historicky cenných budov z 16. a 17. století. Nachází se v samém srdci lázeňského centra v blízkosti léčivých pramenů, symbolu města Vřídla, Tržní a Zámecké kolonády. Žádný z pokojů se nepodobá druhému, přesto mají mnoho společného. Všechny jsou vybaveny koupelnou, WC, SAT TV, minibarem, trezorem, telefonem s přímou volbou, internet WIFI. Součástí hotelu je i Aquila wellness club a podzemní garáže.

Možnosti stravování

Kulinářské umění naších kuchařů potěší Vaše chuťové pohárky v hotelovém Gourmet restaurantu. Ve vinotéce objevíte nejen vína věhlasných světových značek, ale i kvalitní vína z rodinných vinic z oblasti jižní Moravy. Milovníci dobré kávy ocení chuť pravého italského espressa nebo cappuccina a domácích koláčů, které si vyberete v naší útulné kavárně.

Popis okolí

Při procházkách v překrásných lázeňských lesích zapomenete na starosti všedního dne. I sportovně ladění návštěvníci najdou mnoho možností ke svým aktivitám. Několik golfových hřišť, dostihová dráha, tenisové kurty, projížďky na kolech nebo na koních, to vše láká ke zdravému pohybu. Večerní návštěva divadla nebo koncertu bude pak příjemnou tečkou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete