Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Racek - Černá v Pošumaví

Černá v Pošumaví

Hotel Racek se nachází v nejrozsáhlejší rekreační oblasti jižních Čech, v obci Černá v Pošumaví, na břehu Lipenského jezera. Tato krásná rekreační oblast leží z převážné části v chráněné krajinné oblasti Šumava a má jedinečné přírodní podmínky pro zimní i letní rekreaci.Nabízíme ubytování ve 22 pokojích – v 7 dvoulůžkových a 15-ti dvoulůžkových pokojích s možností až dvou při…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Černá v Pošumaví 69, Černá v Pošumaví
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Černá v Pošumaví

Fotogalerie k článku

Hotel Racek se nachází v nejrozsáhlejší rekreační oblasti jižních Čech, v obci Černá v Pošumaví, na břehu Lipenského jezera. Tato krásná rekreační oblast leží z převážné části v chráněné krajinné oblasti Šumava a má jedinečné přírodní podmínky pro zimní i letní rekreaci.

Nabízíme ubytování ve 22 pokojích – v 7 dvoulůžkových a 15-ti dvoulůžkových pokojích s možností až dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, vysoušečem vlasů, televizí s příjmem satelitních programů, minibarem a připojením na internet Wi-Fi. Snídaně podáváme bufetovým způsobem od 8:00 do 10:00 v hotelové restauraci.

Možnosti stravování

Nabízíme tradiční jídla české kuchyně, výběr hovězích, kuřecích, vepřových steaků, ryb a dalších specialit. Čepujeme pivo Budvar. Nabídka vín se specializuje na české, moravské a rakouské vinařské oblasti.

Popis okolí

Jednotlivcům i skupinám nabízíme sportovní vyžití a relaxaci v sauně, vířivých koupelích a posilovně. Dále nabízíme možnost využití multifunkčního sportovního hřiště a pro malé návštěvníky je k dispozici dětské hřiště a trampolína. V blízkosti hotelu je nově otevřený ZOO koutek, který jistě potěší nejenom dětské návštěvníky. Charakter krajiny nabízí jedinečné podmínky pro cykloturistiku i pěší turistiku.Milovníci vodních sportů a koupání jistě ocení neobyčejně výhodnou polohu hotelu Racek, od něhož je na písečnou pláž k vodě jen několik desítek metrů.V zimním období můžete využít naši aktuální nabídku lyžování na rakouské straně Šumavy v lyžařském středisku Hochficht nebo v lyžařském středisku Kramolín v obci Lipno nad Vltavou a dále v okolí hotelu běžkařské trasy.

Tipy na výlet po okolí

Rádi Vám pomůžeme zajistit prohlídku města a zámku v Českém Krumlově v čj,nj,aj,rj, zde také exkurzi do pivovaru Eggenberg a v grafitovém dolu, dále prohlídku zámku Rožmberk a klášteru ve Vyšším Brodě.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete