Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Radešín - Radešín

Radešín

Hotel Radešín nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita 73 lůžek je rozčleněna do dvou pater, přičemž pokoje v 1. patře a jeden třílůžkový pokoj ve 2. patře jsou vybaveny vanou, ostatní pokoje jsou se sprchovým koutem.V hotelu můžete pobývat i se svým psem či kočkou, připojení k internetu pomocí wi-fi je zdarma. Speciální nabídkou jsou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Radešín 11, Radešín
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Radešín

Fotogalerie k článku

Hotel Radešín nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita 73 lůžek je rozčleněna do dvou pater, přičemž pokoje v 1. patře a jeden třílůžkový pokoj ve 2. patře jsou vybaveny vanou, ostatní pokoje jsou se sprchovým koutem.

V hotelu můžete pobývat i se svým psem či kočkou, připojení k internetu pomocí wi-fi je zdarma. Speciální nabídkou jsou víkendové pobyty spojené s vyhlídkovými lety horkovzdušným balónem.

Možnosti stravování

Stravování poskytujeme formou plné penze, polopenze nebo dle vlastního výběru z jídelníčku v restauraci umístěné přímo v budově. Hotel včetně restaurace je provozován jako nekuřácké zařízení, proto bude vyhovovat zejména rodinám s dětmi, sportovcům a lidem vyznávajícím zdravý životní styl.

Popis okolí

Hotel Radešín nabízí cenově přijatelné ubytování na Českomoravské vrchovině v malé vesničce Radešín, která leží v kopcovité krajině s lesy, rybníky a pastvinami.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete