Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Radešov - Kašperské Hory

Kašperské Hory

Ať už přijedete na jednodenní lyžovačku nebo na pár týdnů na dovolenou, budete se u nás cítit jako doma, lépe řečeno jako "doma na horách". Náš hotel je rodinným podnikem a našim hlavním cílem je se o Vás a Vaši rodinu postarat co nejlépe - tak, abyste si mohli bez starostí užít lyžování nebo volných chvil v přírodě. Objekt je vhodný pro školy, školky v přírodě, sportovní soustředění, p…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Radešov 6, Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory
Telefon
E-mail
hotelradesov@tiscali.cz

Fotogalerie k článku

Ať už přijedete na jednodenní lyžovačku nebo na pár týdnů na dovolenou, budete se u nás cítit jako doma, lépe řečeno jako "doma na horách". Náš hotel je rodinným podnikem a našim hlavním cílem je se o Vás a Vaši rodinu postarat co nejlépe - tak, abyste si mohli bez starostí užít lyžování nebo volných chvil v přírodě. Objekt je vhodný pro školy, školky v přírodě, sportovní soustředění, pořádání kurzů, rekreaci jednotlivců i skupin. Ubytovací kapacita je 50 lůžek, 2-5 lůžkové pokoje turistické kategorie (sociální zařízení, sprchy -teplá voda na patře).

Možnosti stravování

K dispozici je vám restaurace s celodenním provozem a výbornou domácí kuchyní.

Popis okolí

V okolí hotelu se nachází několik kulturních a historických památek. Mezi zajímavé historické památky v okolí patří především hrad Kašperk a zřícenina hradu Rábí. Krásný výhled na okolí se nabízí z rozhledny Svatobor. Město Sušice poskytuje návštěvníkům bohaté kulturní a sportovní vyžití. 3 Km od hotelu se nachází město Kašperské Hory, kde najdeme muzeum šumavy a muzeum historických motocyklů. Turisticky velice zajímavá je řeka vydra. Na této řece, nedaleko od našeho hotelu, se nachází historická elektrárna Čeňkova Pila.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete