Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Rekreační areál NA TROJÁKU - Hošťálková

Hošťálková

Areál hotelu "NA TROJÁKU" stojí na vrcholu kopce Troják mezi obcemi Hošťálková a Rajnochovice. Ubytovací kapacita hotelu "Na Trojáku" je 60 míst ve dvou až šestilůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), na přání může být připojena také TV, radiobudík a telefon. Ve 3. poschodí hotelu je 10 - lůžkový pokoj turistické kategorie, rovněž …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hošťálková u Vsetína 217, Hošťálková
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Vsetín
Obec
Hošťálková

Fotogalerie k článku

Areál hotelu "NA TROJÁKU" stojí na vrcholu kopce Troják mezi obcemi Hošťálková a Rajnochovice. Ubytovací kapacita hotelu "Na Trojáku" je 60 míst ve dvou až šestilůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), na přání může být připojena také TV, radiobudík a telefon. Ve 3. poschodí hotelu je 10 - lůžkový pokoj turistické kategorie, rovněž s vlastním sociálním zařízením. Areál hotelu "NA TROJÁKU" stojí na vrcholu kopce Troják mezi obcemi Hošťálková a Rajnochovice. Ubytovací kapacita hotelu "Na Trojáku" je 60 míst ve dvou až šestilůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC), na přání může být připojena také TV, radiobudík a telefon. Ve 3. poschodí hotelu je 10 - lůžkový pokoj turistické kategorie, rovněž s vlastním sociálním zařízením.

Možnosti stravování

Do rekreačního areálu patří také populární hostinec "Na Trojáku", který je celoročním oblíbeným cílem návštěvníků a turistů. Tato typická valašská hospoda, založená v roce 1939, nabízí kromě občerstvení také jednoduchou teplou a studenou kuchyni v příjemném domáckém prostředí. V minulých letech byla původní budova rozšířena o prostory apartmánů, v suterénu byla zřízena moderní herna bowlingu.

Popis okolí

Hostýnské vrchy se rozkládají na východní Moravě a tvoří hranici mezi Hanou a Valašskem. Nejvyšším vrcholem je Kelčský Javorník s výškou 865 m. Nejnavštěvovanějším místem Hostýnských vrchů je Svatý Hostýn, významné moravské mariánské poutní místo s bazilikou Nanebevzetí Panny Marie. Krásnou okolní přírodu můžete poznávat při vycházkách i celodenních túrách, v létě pěšky nebo na kolech, v zimě na běžkách. Přímo v rekreačním areálu jsou pečlivě udržované sjezdovky pro náročné lyžaře i začátečníky.

Tipy na výlet po okolí

Valašské muzeum v přírodě, Pustevny, Socha Radegasta, Svatý Hostýn, Kroměříž, Lešná, Vizovice, Vsetín, Zlín, Valašské Meziříčí, Bystřice p.Host. a Holešov.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Bezpečně v online světě – Lanterna …

05.05.2024 - 07.05.2024
Spa hotel Lanterna

Jak našlapovat v online světě bezpečně? Jak mít soukromí na sítích i jinde pod kontrolou? Nejen na tyto otázky vám…

Hypnotizér ve Vsetíně | květen 2024…

07.05.2024 - 07.05.2024
Mostecká 362, 755 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

01.06.2024 - 01.06.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Val…

14.06.2024 - 14.06.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy ve Valašském Meziříčí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete