Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel relax-park Modrá stodola - Horoměřice

Horoměřice

Designový, moderně řešený hotel příměstského typu nabízející veškerý komfort čtyř hvězdičkového hotelu. Hotel relax park - MODRÁ STODOLA je součástí komplexu zaměřeného na relaxaci, zábavu, gastronomii a volnočasové aktivity.V současné době hotel nabízí 25 pokojů a 2 apartmány. V každém nekuřáckém pokoji je spojena elegance s komfortem, každý je ve svém pojetí zcela originální – vybaven…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Spojovací 918, Horoměřice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Horoměřice

Fotogalerie k článku

Designový, moderně řešený hotel příměstského typu nabízející veškerý komfort čtyř hvězdičkového hotelu. Hotel relax park - MODRÁ STODOLA je součástí komplexu zaměřeného na relaxaci, zábavu, gastronomii a volnočasové aktivity.

V současné době hotel nabízí 25 pokojů a 2 apartmány. V každém nekuřáckém pokoji je spojena elegance s komfortem, každý je ve svém pojetí zcela originální – vybavený designovým značkovým italským nábytkem, LCD televizorem, minibarem, pokojovým tresorem, telefonem s přímou provolbou.

Host má možnost připojení na vysokorychlostní internet v každém pokoji nebo WIFI připojení. Všechny pokoje mají vlastní vyhřívanou koupelnu, která je vybavena toaletou a vanou nebo sprchovým koutem a bidetem. Vysoký standard použité značkové sanity zaručuje kvalitní užitné vlastnosti, samozřejmostí je kosmetické vybavení včetně vysoušečů na vlasy, froté program.

Možnosti stravování

Rozmanité možnosti relax parku - MODRÁ STODOLA dokonale naplní vaše představy, ať už se chystáte na dobrý oběd, rodinnou oslavu, privátní večírek pro užší společnost, stylový raut, divokou párty, či důstojnou firemní akci. Obzvláštní péči věnujeme svatebním hostinám. Skvělá jídla, vybraná vína od nejlepších vinařů jižní Moravy a jižní Ameriky Vás jistě nezklamou.

Popis okolí

Hotel je situován v okrajové části Prahy 6 - v Horoměřicích, 5 km od letiště Praha a jen 10 minut autem od Pražského hradu, na hranici chráněné krajinné oblasti. V blízkosti jsou zastávky městské autobusové dopravy (linky č.355, 356, 316 na metro A - Dejvická). Výborné napojení na dálniční tah ve směru od D1 z Brna směr Plzeň, Karlovy Vary. V blízkosti se nachází nákupní centrum Šestka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém 2024 - Jinočany

30.05.2024 - 30.05.2024
MLÝNSKÝ DOMOV…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte skvělou domácí gastronomii.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete