Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Rosa - Stachy

Stachy

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje, apartmá, vybavené: sprcha, WC, satelitní TV, radiobudík. Hotel je znám výbornou českou i evropskou kuchyní, doplněnou bohatým výběrem vín. V zimních měsících restaurace nabízí příjemné posezení u krbu. V hotelu je možné pořádat rodinné oslavy, svatby v hotelové kapličce, školení, firemní semináře, rauty, bankety, tabule, zahradní grilování a rožnění prasat. K disp…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Řetenice/4, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje, apartmá, vybavené: sprcha, WC, satelitní TV, radiobudík. Hotel je znám výbornou českou i evropskou kuchyní, doplněnou bohatým výběrem vín. V zimních měsících restaurace nabízí příjemné posezení u krbu. V hotelu je možné pořádat rodinné oslavy, svatby v hotelové kapličce, školení, firemní semináře, rauty, bankety, tabule, zahradní grilování a rožnění prasat. K dispozici je též letní terasa a bazén. Pro ubytované hosty je k dispozici hotelové fitnes, solárium, sauna a venkovní bazén.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace cca 44 míst je známá výbornou českou i evropskou kuchyní, doplněnou bohatým výběrem vín.

Popis okolí

Hotel Rosa se nachází v malebném a romantickém prostředí Šumavy, v obci Řetenice 875 m.n.m.. Hotel je vhodný pro individuální turistiku, sportovní i relaxační pobyt, je velmi dobře vybaven pro regeneraci duševních i fyzických sil a poskytuje pestrou nabídku služeb. V létě se nabízí nepřeberné množství příležitostí k pěším tůrám i cyklistickým výletům. V podzimních měsících se návštěvníci mohou těšit z nepřeberného množství hub, které rostou v přilehlém okolí. Milovníci zimních sportů ocení kvalitně upravené běžecké stopy i sjezdové tratě v lyžařském areálu Zadov-Churáňov vzdáleném 9 km.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete