Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Royal Ricc - Brno

Brno

V barokní budově z roku 1596 najdete k ubytování 30 kouzelných pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny: klimatizací, bezdrátovým připojením k internetu, TV/Sat, sejfem, telefonem, minibarem a kopelnou s vanou, vysoušečem vlasů, toaletou a bidetem. Jeden apartmán s jedním 2-lůžkovým pokojem, společenskou místností s TV-SAT, telefonem, internetem, minibarem, myčkou na nádobí a přistýlkou (rozkládací g…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Starobrněnská 338/10, Brno
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Fotogalerie k článku

V barokní budově z roku 1596 najdete k ubytování 30 kouzelných pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny: klimatizací, bezdrátovým připojením k internetu, TV/Sat, sejfem, telefonem, minibarem a kopelnou s vanou, vysoušečem vlasů, toaletou a bidetem. Jeden apartmán s jedním 2-lůžkovým pokojem, společenskou místností s TV-SAT, telefonem, internetem, minibarem, myčkou na nádobí a přistýlkou (rozkládací gauč), sociálním zařízením (sprchový kout, WC), klimatizací, trezorem a terasou. Pokoje de luxe jsou navíc vybaveny funkčními kachlovými kamny.

Možnosti stravování

Snídaně je podávána formou bufetu. Útulná restaurace s kapacitou 34 osob nabízí jídla z francouské a italské kuchyně. Carpaccio se sušenámi rajčátky, jehněčí kotletky v sezamu, steaky z uruguayského hovězího nebo domácí parfait můžeme jen doporučit. Víno je velmi důležitou součástí stolování a proto na něj klademe velký důraz. Zaměřujeme se místní vína z Moravy ke kterým dále vybíráme vína z ostatních zemí jako Franci, Itálie, Španělsko. Nejlépe si ho vyberete přímo v naší vinotéce.

Popis okolí

Hotel Royal Ricc je situován v srdci historického centra Brna, tři minuty od gotické katedrály Petrov nebo Zelného trhu. Barokní budova pochází z roku 1596 a byla kompletně zrekonstruována v roce 1998.

Tipy na výlet po okolí

hrad Veveří, zámek Rosice, zámek Náměšť. Pohádka máje, brněnská přehrada, Grand Prix Brno, veletrhy Brno. Cyklistická stezka Brno-Vídeň. Koupaliště Rosice, Zbýšov. Unesco - seznam památek v okolí: Brno, VILA TUGENDHAT, LEDNICKO-VALTICKÝ AREÁL, Telč, historické centrum města Žďár, ZELENÁ HORA.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

MINT Market Nová Zbrojovka 2024 -Br…

19.04.2024 - 21.04.2024
Brno

MINT Market i v Brně objevuje nová místa! Tentokrát se přestěhuje do industriální haly č. 76 v areálu Nové Zbrojovky,…

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

21.04.2024 - 21.04.2024
Zážitkovka Brno

Naučte se organizovat podle Marie Kondo, ať s úklidem zametete. Odnesete si měsíční plán.

15. ročník Brno Art Week 2024

22.04.2024 - 28.04.2024
Galerie TIC

Brno Art Week je platformou, která každoročně organizuje jedinečný festival věnovaný výtvarnému umění. Brněnská muzea,…

Expediční kamera 2024 - Brno

24.04.2024 - 24.04.2024
Brno

Expediční kamera míří do Brna! Největší cestovatelská a outdoorová akce a nejlepší filmy sezóny z celého světa s…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete