Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Rual - Bezděkov

Bezděkov

Nabízíme ubytování ve 2 - 3 a 4 lůžkových pokojích se sociálním zařízením, sprchou (vanou), televizí. Dvoulůžkové pokoje jsou menší a útulné. Celková kapacita ubytování je 30 lůžek. V areálu hotelu je k dispozici grill, pískoviště, houpačky. Pro svoji polohu a zázemí je hotel vhodný pro rodiny s dětmi a školy. Salonek s krbem pro 30 míst je vhodný pro rodinné oslavy, podniková školení, pořádání s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Poborovice u Klatov, Bezděkov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Bezděkov

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování ve 2 - 3 a 4 lůžkových pokojích se sociálním zařízením, sprchou (vanou), televizí. Dvoulůžkové pokoje jsou menší a útulné. Celková kapacita ubytování je 30 lůžek. V areálu hotelu je k dispozici grill, pískoviště, houpačky. Pro svoji polohu a zázemí je hotel vhodný pro rodiny s dětmi a školy. Salonek s krbem pro 30 míst je vhodný pro rodinné oslavy, podniková školení, pořádání soukromých oslav, presentací a různé jiné akce. Nabízíme technické zázemí: k dispozic i projektor, plátno, vysokorychlostní internet WI-FI, zvuk 5,1 dolby prologic. INTERNET-ZDARMA, VELKOPLOŠNÁ PROJEKCE 3X3, DIGI SATELIT(nhl, fotbal, atletika, F1). Parkoviště u hotelu.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí 7O míst k příjemnému posezení. Restaurace nabízí velký výběr jídel za skvělé ceny. Naší specialitou jsou čerství pstruzi, kapr a štika(ostatní ulovíme na objednávku). Letní terasa pro 150 míst je ideálním cílem pro rodinné výlety i občerstvením pro cyklisty a turisty. A celoročně můžete využít přilehlý camping pro stany i karavany. Můžete si vybrat z bohaté nabídky vín naší vinotéky.

Popis okolí

Při obchodní stezce mezi Bavorskem a Starým Plzencem zakládají kupci ves jménem Klatova. Najdete nás 4 kilometry od Klatov ve směru na Domažlice. Nacházíme se v klidném prostředí nedaleko řeky Úhlavy. V blízkosti historické se nachází historické památky, lesy, cyklostezky, běžecké tratě a sjezdovky kterými je tato oblast známá.

Tipy na výlet po okolí

Hrad a zámek Klenová, galerie, Hrad Rabí, Hrad Švihov, Hrad Velhartice, Kostel sv. Anny na Tanaberku, Muzeum historických motocyklů a jízdních kol Kašperské Hory. Vodní nádrž Nýrsko.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete