Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel S-centrum - Benešov

Benešov

S-centrum Benešov je sportovně relaxační centrum v klidném prostředí na okraji Benešova. Bude sloužit našemu regionu, firmám i rekreantům. V Scentru můžete odpočívat, posílit ducha a tělo i vylepšit soudržnost sportovního či firemního kolektivu. Hotelová část komplexu disponuje 20 dvoulůžkovými pokoji a 3 apartmány (3-5 lůžkové). 13 dvoulůžkových pokojů a dva čtyřlůžkové rodinné pokoje vybaveny T…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
U Vodárny 2215, Benešov
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Benešov

Fotogalerie k článku

S-centrum Benešov je sportovně relaxační centrum v klidném prostředí na okraji Benešova. Bude sloužit našemu regionu, firmám i rekreantům. V Scentru můžete odpočívat, posílit ducha a tělo i vylepšit soudržnost sportovního či firemního kolektivu.

 

Hotelová část komplexu disponuje 20 dvoulůžkovými pokoji a 3 apartmány (3-5 lůžkové). 13 dvoulůžkových pokojů a dva čtyřlůžkové rodinné pokoje vybaveny TV, telefonem a internetem, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Ve stejné části budovy se nachází Malý konferenční sál pro 30 posluchačů s projekcí, flipchartem a kvalitním ozvučením. V tomto klidném prostředí můžete využít solárium Ergoline, nebo využít nabídky masážních služeb. 8 dvoulůžkových pokojů a jeden rodinný pětilůžkový pokoj v podkroví je vybaveno opět vlastní šatnou, sociálním zařízením, televizí a telefonem.

 

Možnosti stravování

Restaurant Grosso je stylová, celoplošně ozvučená a klimatizovaná restaurace s kapacitou až 150 míst. Při letním provozu s terasou až 180 míst. Je zaměřena na Italskou kuchyni. Vyrábíme vlastní domácí těsto. Z něj potom domácí těstoviny, dle naší receptury. Pečení v pizza peci na dubovém dříví předchází příprava pizzy i tmavého chleba, přímo před očima návštěvníků. Jídelníček je doplněn vybranými specialitami světových kuchyní i velkým množstvím čerstvých salátů.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete