Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Skála - Malá Skála

Malá Skála

Rodinný hotel situovaný v srdci Českého ráje má kapacitu 70 lůžek v příjemných apartmánech, jednolůžkových, dvoulůžkových a více-lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, vč.TV, mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. V hotelu Vám nabídneme různé služby jako saunu, kulečník, úschovnu kol, různé druhy cvičení (Aerobic, Pilates, Mix Aerobic apod.) pod vedením profesionální …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malá Skála 69, Malá Skála
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Malá Skála

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel situovaný v srdci Českého ráje má kapacitu 70 lůžek v příjemných apartmánech, jednolůžkových, dvoulůžkových a více-lůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou plně vybaveny, vč.TV, mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC.

V hotelu Vám nabídneme různé služby jako saunu, kulečník, úschovnu kol, různé druhy cvičení (Aerobic, Pilates, Mix Aerobic apod.) pod vedením profesionální trenérky vč. individuálního cvičení. Na objednávku Vám zajistíme různé druhy profesionálních masáží.

Možnosti stravování

Nekuřácká restaurace s kapacitou 90 míst je členěna na tři polo-oddělené prostory, v kuřácké části spojené s barem je16 míst. Pro semináře, školení, podniková setkání či rodinné oslavy jsou k dispozici dva oddělné salonky se základním konferenčním vybavením. Za příznivého počasí máte možnost příjemného posezení na naší venkovní zastřešené terase v podloubí hotelu, kde Vám rádi nabídneme naše speciality připravované na grilu či při větších akcích grilování např. selátka, celé šunkové kýty apod.

Popis okolí

Náš rodinný Hotel Skála najdete v obci Malá Skála, která je srdcem Českého ráje a je vzdálena od Prahy cca. 90 km (45 min. autem), máme zde vlastní parkoviště s možností zajištění vašeho vozu. Náš hotel má velmi dobrou dostupnost autem, autobusem i vlakem, jak pro Váš pohodlný příjezd, tak i pro podnikání výletů do okolí. V blízkosti hotelu je půjčovna kol, tenisové kurty, centrum outdoorových sportů, beach-volejbal, antukový kurt na nohejbal, dětské atrakce (trampolína, lezecká stěna) a největší lanové centrum v Libereckém kraji.

Tipy na výlet po okolí

Nespočet turistických a cyklistických tras v překrásné přírodě i spousta lezeckých možností v jedinečných přírodních sceneriích Českého ráje. Máte možnost využít koupání v řece, jízdu na koni nedaleko Malé Skály a mnoho dalších aktivit, které Vám rádi zajistíme před Vaším příjezdem na objednávku.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete