Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Slunný dvůr - Jeseník

Jeseník

Po více než 20 letech máte možnost navštívit kompletně a luxusně zrekonstruovaný Hotel Slunný dvůr, který byl od svého zprovoznění ve 30. letech 20. století vyhledáván klienty z celé Evropy.Pokoje, restaurace, recepce s barem a vinotékou jsou architektonicky velmi dobře sladěny. Hotel nabízí nadstandardní ubytování a služby v srdci města Lázně Jeseník.Hotel je situován na jižním lázeňském svahu s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Priessnitzova 8/458, Jeseník
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Jeseník

Fotogalerie k článku

Po více než 20 letech máte možnost navštívit kompletně a luxusně zrekonstruovaný Hotel Slunný dvůr, který byl od svého zprovoznění ve 30. letech 20. století vyhledáván klienty z celé Evropy.

Pokoje, restaurace, recepce s barem a vinotékou jsou architektonicky velmi dobře sladěny. Hotel nabízí nadstandardní ubytování a služby v srdci města Lázně Jeseník.

Hotel je situován na jižním lázeňském svahu s nádherným výhledem na celé panorama Hrubého Jeseníku s výhledem na nejvyšší moravskou horu Praděd. Blíže položený vrchol Šerák s lanovkou je častým cílem turistických výprav. Blízká dostupnost hned několika lyžařských center bude jistě dalším lákadlem pro návštěvu našeho hotelu v zimním období.

Již samotný název Slunný dvůr vypovídá, že na celý velký areál hotelu svítí po celý den sluníčko a každý host si zde nalezne požadované vyžití. Děti jistě ocení prostor s prolézačkami a klouzačkami, sportovci plně využijí víceúčelové hřiště na volejbal, nohejbal, badminton nebo fotbálek, k dispozici je rovněž hřiště na pétanque. Pro chvíle relaxace a odpočinku poslouží sluneční terasa s lehátky, na kterou Vám, stejně jako na zahrádku u recepce a baru, přinese obsluha oblíbené občerstvení.

K vysokým standardům našich služeb patří samozřejmě bohatá snídaně servírovaná formou teplého i studeného bufetu. Stravování po celý den zajišťuje hotelová restaurace. Motto našeho hotelu zní "nadstandardní služby pro Váš odpočinek".

Vybavení

luxusně zrekonstruovaný hotel, restaurace, letní terasa, vinotéka

Aktivity

připravovaný wellness, lázeňské služby v Lázních Jeseník

Internet

v celém hotelu zdarma

Parkování

hotelové hlídané parkoviště v ceně ubytování

Děti a přistýlky

Přistýlky a dětské postýlky jsou na vyžádání, děti do 6 let zdarma

Zvířata

Domácí zvířata za poplatek

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete