Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Sněžník - Jílové

Jílové

Hotel Sněžník naleznete ve stejnojménné obci v těsné blízkosti rozhledny a stolové hory Sněžník. Nabízíme Vám příjemné ubytování v prostorných pokojích s vlastním sociálním zařízením, tv a sat. Ke strávení příjemného pobytu můžete také využít sauny a whirpool, které jsou zahrnuty v ceně ubytování. Stejně tak si můžete zdarma zapůjčit kolo. K hotelu Sněžník náleží prostorná restaurace zařízena kva…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sněžník 29, Jílové
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Jílové

Fotogalerie k článku

Hotel Sněžník naleznete ve stejnojménné obci v těsné blízkosti rozhledny a stolové hory Sněžník. Nabízíme Vám příjemné ubytování v prostorných pokojích s vlastním sociálním zařízením, tv a sat. Ke strávení příjemného pobytu můžete také využít sauny a whirpool, které jsou zahrnuty v ceně ubytování. Stejně tak si můžete zdarma zapůjčit kolo. K hotelu Sněžník náleží prostorná restaurace zařízena kvalitním dřevěným nábytkem, 2 školící místnosti, letní terasa a uzamčené parkoviště. Celý hotel je pokrytý Wifi připojením na internet.

Možnosti stravování

Restaurace v objektu.

Popis okolí

V zimních měsících je hotel Sněžník ideálním místem pro milovníky běžek, trasy začínají hned za hotelem. Díky své dobré poloze se můžete vydat na výlety do okolí, hotel je dobře přístupný z dálnice směřující z Prahy do Drážďan a Berlína. Pravčická brána, Soutěsky Kamenice a mnoho zajímavých míst Českého Švýcarska jsou vzdáleny přibližně 20 km od hotelu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete