Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Sobol - Vranov nad Dyjí

Vranov nad Dyjí

Hotel je přímo na pláži vranovské přehrady cca 100 m od jezera. Ubytovací kapacita je 70 lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s výhledem na jezero a lesy. V 1. podlaží jsou dvou a třílůžkové pokoje, v 2. podlaží se nachází čtyřlůžkové mezonetové apartmány. Dvoulůžkové pokoje a mezonetové apartmány mají samostatný balkón. Všechny pokoje jsou vybaveny chladničkou, vlastní koupelnou se sprcho…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vranovská pláž 388, Vranov nad Dyjí
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Vranov nad Dyjí

Fotogalerie k článku

Hotel je přímo na pláži vranovské přehrady cca 100 m od jezera. Ubytovací kapacita je 70 lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s výhledem na jezero a lesy. V 1. podlaží jsou dvou a třílůžkové pokoje, v 2. podlaží se nachází čtyřlůžkové mezonetové apartmány. Dvoulůžkové pokoje a mezonetové apartmány mají samostatný balkón. Všechny pokoje jsou vybaveny chladničkou, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Kategorie ubytovacího zařízení: " hotel garni *** ".

Objekt lze využít pro pořádání školení, společenských a firemních akcí. Přímo v hotelu je k dispozici klubovna s plazmovou televizí o kapacitě 50 míst včetně WiFi připojení k Internetu. Na požádání zajistíme i větší učebnu, vinárnu s krbem, didaktickou techniku, hudební produkce a občerstvení vč. degustace vín.

Možnosti stravování

Stravování je možné v přilehlých restauracích nebo nákupem v blízké samoobsluze. Snídaně, obědy, večeře i rauty lze zajistit přímo v hotelu nebo ve vinárně a denním baru "U pařezu".

Popis okolí

V areálu pláže je velký výběr stravovacích zařízení, samoobsluhy s potravinami i prodejní stánky s dalším zbožím. Najdete zde hřiště na volejbal, nohejbal, odbíjenou i stolní tenis. Jsou zde půjčovny sportovních potřeb, loděk a surfů. Děti se mohou povozit na vodním tobogánu i vyzkoušet lanové centrum. Využít lze tenisové kurty a welnes centrum s vířivkou, saunou a posilovnou v blízkém rekreačním zařízení. Vinařské cyklostezky vedou přes Národní park Podyjí a navazují na cyklostezky v Rakousku. Pro cestu z pláže na Vranovský zámek lze využít turistický vláček. Výborné jsou podmínky k rybaření, povolenky lze zakoupit přímo v místě pobytu. Také houbaři si přijdou na své, les začíná přímo za areálem. V případě zájmu lze objednat vyhlídkové plavby. Na pláži promítá o prázdninách letní kino a probíhají zde zajímavé akce (letní kino, produkce známých umělců, sportovní turnaje, výlov sektu a další).

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Znojmě | duben 2024

15.04.2024 - 15.04.2024
nám. Republiky 916, 669…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete