Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Sonáta - Hradec nad Moravicí

Hradec nad Moravicí

Hotel Sonáta je situován v těsné blízkosti historického města Opava (8 km) a leží bezprostředně u nádherného zámku Hradec nad Moravicí. Při ubytování v hotelu Sonáta objevíte nezapomenutelné kouzlo rodinného hotelu, který je jako stvořený pro pořádání rodinných oslav a svatebních hostin.Další samozřejmou součástí útulného hotelu Sonáta je parkoviště. Hotelová recepce poskytuje veškeré informační,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecká 302, Hradec nad Moravicí
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Opava
Obec
Hradec nad Moravicí

Fotogalerie k článku

Hotel Sonáta je situován v těsné blízkosti historického města Opava (8 km) a leží bezprostředně u nádherného zámku Hradec nad Moravicí. Při ubytování v hotelu Sonáta objevíte nezapomenutelné kouzlo rodinného hotelu, který je jako stvořený pro pořádání rodinných oslav a svatebních hostin.

Další samozřejmou součástí útulného hotelu Sonáta je parkoviště. Hotelová recepce poskytuje veškeré informační, sekretářské a jiné služby. Samozřejmostí je úschovna kol.

Hotel je díky své rodinné atmosféře mimořádně vhodným místem také pro konání jazykových kurzů a školení pro menší počty účastníků. Dále pak společenských akcí, večírků, soukromých oslav, rautů a svateb, kongresů či seminářů.

Hotel Sonáta ** je zapojen do sítě seminárních hotelů. Salónek umožňuje školení pro cca 20 účastníků. Prostory hotelu jsou pokryty bezdrátovým připojením k internetu – WIFI.

Možnosti stravování

Součástí hotelu Sonáta je stylová restaurace, která nabízí pestrý výběr pokrmů mezinárodní i tradiční české a slezské kuchyně. Hosté mohou posedět také u barového pultu nebo využít vestavěný taneční parket.

Především pro letní měsíce je pak určena hotelová terasa, z níž se můžete kochat pohledem na jedinečný hradecký zámek. Je u nás samozřejmostí, že prostory restaurace jsou pokryty bezdrátovým připojením k internetu – WIFI.

Kromě ubytovacích služeb Vám rádi poskytneme zázemí s kapacitou zhruba 50 osob pro uspořádání:

  • - společenských akcí, večírků či soukromých oslav
  • - rautů a svateb
  • - kongresů, seminářů, školení

Uspořádání výše zmíněných událostí řešíme individuálně s každým klientem podle jeho potřeb:

  • uspořádání stolů
  • slavnostní menu (klasické, založené na slavnostní tabuli nebo formou rautového stolu)
  • občerstvení, možnost dodání specialit
  • možnost večerní zábavy formou živé hudby nebo DJ s hudbou, kterou si budete přát

Rádi pro Vás připravíme speciální cenovou nabídku.

Snahou našeho personálu je udělat vše pro to, aby byli všichni hosté spokojeni a rádi se k nám vraceli.

Popis okolí

Hotel Sonáta** je vyhledáván především turisty a návštěvníky, kteří chtějí poznat krásy tohoto malebného městečka a jeho okolí. Dominantou městečka Hradec nad Moravicí je úchvatný zámek, který mimo jiné získal v internetové anketě v roce 2008 ocenění "Nejpohádkovější hrad nebo zámek v České republice". Od tohoto roku se trvale umísťuje na předních místech v dalších anketách a srovnáních. Atmosféru pak dotváří anglický park s rozlohou bezmála 65 ha.

Okolí hotelu láká k procházkám či vyjížďkám přírodou na kole hotel díky napojení na rozsáhlou síť cyklostezek, zasahujících až do Polska.

Tipy na výlet po okolí

viz. http://www.hotelsonata.cz/cs/tipy-na-vylety/

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

22.06.2024 - 22.06.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete