Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Speedway - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hotel Speedway je rodinný hotel s dlouholetou tradicí. Nabízí ubytování v klidné vilové čtvrti Mariánských Lázní, v těsné blízkosti lázeňských parků a pramenů. Hotelové pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením - koupelna, WC , TV-Sat, telefon a balkonem s krásným výhledem na sportovní areál dlouhé ploché dráhy. Restaurace nabízí hostům možnost snídaní a večeří s výbornou českou kuchyní a také c…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na průhonu 329, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel Speedway je rodinný hotel s dlouholetou tradicí. Nabízí ubytování v klidné vilové čtvrti Mariánských Lázní, v těsné blízkosti lázeňských parků a pramenů. Hotelové pokoje jsou s vlastním sociálním zařízením - koupelna, WC , TV-Sat, telefon a balkonem s krásným výhledem na sportovní areál dlouhé ploché dráhy. Restaurace nabízí hostům možnost snídaní a večeří s výbornou českou kuchyní a také celodenní posezení u kávy. U hotelu je taky krásná zahrada s terasou kde hosté můžou relaxovat a vychutnávat klid Mariánských Lázní. K hotelovému komplexu patří také lázeňský dům s velkým výběrem léčebných procedur a koupelí, s možností lékařské konzultace. Hostům je také k dispozici bezplatné hotelové parkoviště. Náš tým se těší na Vaši návštěvu v našem rodinném hotelu Speedway.

Možnosti stravování

Snídaně, večeře na objednávku.

Popis okolí

Mariánské Lázně V roce 1808 byla zahájena první lázeňská sezóna a místo nazváno Mariánskými Lázněmi. Roku 1818 bylo místo prohlášeno veřejnými lázněmi. Je zde velké množství léčivých pramenů rozdílného složení. Lázeňské centrum města je vyhlášeno památkově chráněnou zónou. Můžete zde vidět a navštívit pravoslavný chrám Sv. Vladimíra, Angelikáncký kostel, Římskokatolický kostel nanebevzetí panny Marie, Pavilon Křížového pramene, domy Chopin a Casino, Kolonáda Ferdinandova pramene atd. Největší chloubou Mariánských Lázní je zpívající fontána , která se rozeznívá každou lichou hodinu. V Mar. Lázních se pečou také tradiční lázeňské oplatky. Rovněžje zde široké kulturní a společenské vyžití. Vernisáže, divadlo, koncerty, kino, vinárny a společenské tance. Také příznivci golfu, tenisu či jezdectví si zde přijdou na své. V zimních měsících jsou zde vynikající lyžařské podmínky především pro běžkaře. Celoročně pak nabízejí zdejší parky nádherné procházky a místa k odpočinku. Při procházkách pak můžou návštěvníci ochutnávat velké množství zdejších pramenů. Upřímně Vás zveme k návštěvě Mariáských Lázní a slibujeme, že zajisté nebudete návštěvy tohoto krásného místa litovat.

Tipy na výlet po okolí

Hrad Loket, vzdálenost od Mar. Lazni: 40 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto Františkovy Lázně, vzdálenost od Mar. Lazni: 35 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto Hrad Bečov, vzdálenost od Mar. Lazni: 24 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto Klášter Teplá, vzdálenost od Mar. Lazni: 14 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto Zámek Kynžvart, vzdálenost od Mar. Lazni: 10 km Spojeni: autobus, auto 10 min. Cheb, vzdálenost od Mar. Lazni: 24 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto Karlovy Vary, vzdálenost od Mar. Lazni: 45 km Spojeni: vlak lokalka, autobus, auto.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete