Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Sportovní Centrum - Nymburk

Nymburk

Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko Českého svazu tělesné výchovy a sportu. Nachází se v nádherném prostředí lesoparku na břehu řeky Labe. K dispozici jsou venkovní a vnitřní sportoviště pro téměř 20 sportovních odvětví, převážně olympijských sportů. Samozřejmostí je také nabídka regeneračních služeb. Součástí komplexu je hotel *** s kapacitou 250 lůžek a 18 přistýlek včetně několik…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní 1801, Nymburk
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Nymburk
Telefon
E-mail
info@scnb.cz

Fotogalerie k článku

Sportovní centrum Nymburk je tréninkové středisko Českého svazu tělesné výchovy a sportu. Nachází se v nádherném prostředí lesoparku na břehu řeky Labe. K dispozici jsou venkovní a vnitřní sportoviště pro téměř 20 sportovních odvětví, převážně olympijských sportů. Samozřejmostí je také nabídka regeneračních služeb. Součástí komplexu je hotel *** s kapacitou 250 lůžek a 18 přistýlek včetně několika bezbariérově vybavených pokojů, jídelna nabízející celodenní stravování, Lobby Bar a večerní Sport Bar. Místní kuchyně dokáže zajistit i venkovní stravování pro větší počet osob. Areál disponuje také mnoha přednáškovými sály a školícími místnostmi, které jsou vybaveny odpovídající audio-video technikou. Zajistíme přepravu osob a jakékoliv doprovodné služby pro zábavu a volný čas.

Možnosti stravování

Denní jídelna s kapacitou až 250 míst. Snídaně formou nabídkových stolů. Oběd a večeře podávaná formou samoobslužné jídelny. Nabízíme energetické nápoje pro sportovce. Zajišťujeme občerstvení během konferencí, jednání a porad. Příprava slavnostních recepcí a zahradních grilování. Venkovní catering až pro 1500 osob.. V letních měsících příjemné posezení u tenisového klubu s občerstvením. Lobby Bar situovaný ve vstupní hale s denní otevírací dobou. Sport Bar otevřen ve večerních hodinách s kapacitou až 250 míst, letní terasa, taneční parket, projekce se sportovními přenosy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete