Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Stachov - Stachy

Stachy

Hotel Stachov se nachází ve středu šumavského, horského městečka Stachy. Hotel je třípatrový objekt, v 1. a 2. patře jsou pokoje pro hosty. Ubytování nabízíme ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC. Celková kapacita je 42 lůžek. Parkování na hotelovém parkovišti. Domácím mazlíčkům vstup povolen za poplatek 50,- Kč. Při větším počtu osob sleva…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Stachy 84, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Hotel Stachov se nachází ve středu šumavského, horského městečka Stachy. Hotel je třípatrový objekt, v 1. a 2. patře jsou pokoje pro hosty. Ubytování nabízíme ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC. Celková kapacita je 42 lůžek. Parkování na hotelovém parkovišti. Domácím mazlíčkům vstup povolen za poplatek 50,- Kč. Při větším počtu osob sleva 10% na ubytování při pobytu od soboty do soboty. Hotel umožňuje celoroční provoz.

Možnosti stravování

Nabídka snídaní, obědů, večeří, hotových jídel, minutek. Zajišťujeme svatební hostiny, oslavy, rauty, školení, cvičební pobyty. K dispozici salonek s kapacitou 50 osob a velký sál.

Popis okolí

Hotel Stachov se nachází ve středu šumavského, horského městečka Stachy. V létě se mění tato oblast na ráj turistiky, cykloturistiky, houbařů, sběru borůvek. V blízkosti Stach je možnost koupání jak v přírodních, tak i v umělých koupalištích. Ze

Tipy na výlet po okolí

Ze Stach doporučujeme výlety na nedaleká známá místa Šumavy, jakými jsou např. Javorník, Zadov, Churáňov, Kvilda, Bučina, pramen Vltavy, Poledník, Kašperk, Sušice, Boubín, Lenora, atd. ... V zimě tuto oblast milují příznivci zimních sportů. V blízkém lyžařském centru Zadov-Churáňov se nacházejí sjezdovky pro zkušené lyžaře, ale i začátečníky. Oblast Kvildy se zalíbí běžkařům, neboť nabízí desítky kilometrů upravovaných běžeckých tratí v Chráněné krajinné oblasti Šumava.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete