Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Stará Škola - Sloup

Sloup

Hotel Stará Škola se nachází v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Národní přírodní rezervace Moravský kras. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s vanou nebo sprchovým koutem, TV se satelitním příjmem. Vyšší patra jsou obsluhována hotelovým výtahem, je zajištěn bezbariérový přístup. Součástí hotelu je zábavní centrum ve stylu původní venkovské stodo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sloup v Moravském krasu 30, Sloup
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Sloup

Fotogalerie k článku

Hotel Stará Škola se nachází v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Národní přírodní rezervace Moravský kras. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s vanou nebo sprchovým koutem, TV se satelitním příjmem. Vyšší patra jsou obsluhována hotelovým výtahem, je zajištěn bezbariérový přístup. Součástí hotelu je zábavní centrum ve stylu původní venkovské stodoly s krbem s možností opékání selete nebo grilování. Jsou zde dvě bowlingové dráhy, kulečník, šipky a šachy. Kapacita centra je až 70 osob. Toto centrum může být využito pro pořádání seminářů.

Možnosti stravování

V našem hotelu, který je postaven v alpském stylu a vznikl rekonstrukcí budovy staré školy z roku 1879 je pro hosty připravena stylová restaurace nabízející jak pokrmy z domácí kuchyně, minutky, tak i speciality rakouské kuchyně. Hostům jsou k dispozici i tři stylové salonky, dvě školící místnosti, kde pořádáme rauty, recepce, svatby, podnikové oslavy, setkání spolužáků, různá školení, předváděcí akce.

Popis okolí

Hotel Stará Škola se nachází v městečku Sloup, které je severní vstupní branou do Národní přírodní rezervace Moravský kras - oblasti světoznámé jako jeden z největších komplexů vápencových jeskyní, propastí a krasových útvarů ve střední Evropě. Sloupsko-Šošůvské jeskyně jsou nejdelším přístupným jeskyním systémem v naší republice s velmi bohatou krápníkovou výzdobou, až 80m hlubokými propastmi a obrovskými podzemními prostorami, které mimo jiné významně využívá speleotrapie pro léčení dětí s astmatickými potížemi.

Tipy na výlet po okolí

Pro hosty je připravena nabídka 30-ti rodinných výletů , které mohou podniknout nejen do dalších jeskynní v Moravském krasu , ale i na blízké hrady, zámky, za sportem, na koupaliště, zúčastnit se ochutnávky vín v jihomoravských vinných sklepech, nebo westernového městečka . Mohou podniknout výlety na koních (pod vedením zkušených trenérů) nebo v kočáru taženém koňmi. Je možno využít hotelovou půjčovnu horských kol, nebo využít možnost koupání ve školním bazénu s vyhřívanou vodou, školního fitcentra, tělocvičny, fotbalového a v zimě hokejového hřiště.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete