Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Staříč - Jeseník

Jeseník

Hotel Staříč se nachází v okresním městě Jeseník ve Slezsku, v malebném prostředí pohoří Jeseníky. Samotná budova, i když prošla v minulém období několika většími rekonstrukcemi, se řadí mezi nejstarší jesenické stavby a po architektonické stránce je velmi pozoruhodná. Hotel Staříč má výhodnou pozici v centru města, což přináší výborné podmínky jak pro turisty, tak i pro obchodní cestující. Autob…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lipovská 93/6, Jeseník
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Jeseník
Obec
Jeseník

Fotogalerie k článku

Hotel Staříč se nachází v okresním městě Jeseník ve Slezsku, v malebném prostředí pohoří Jeseníky. Samotná budova, i když prošla v minulém období několika většími rekonstrukcemi, se řadí mezi nejstarší jesenické stavby a po architektonické stránce je velmi pozoruhodná. Hotel Staříč má výhodnou pozici v centru města, což přináší výborné podmínky jak pro turisty, tak i pro obchodní cestující. Autobusové i vlakové nádraží je od hotelu vzdáleno cca 5 - 10 minut. Před objektem budovy bylo v nedávné době vybudováno velké městské parkoviště pro osobní automobily.

Možnosti stravování

V přízemí hotelu se v současné době nachází nově zrekonstruovaná kavárna a salónek s počtem 50 míst. Zde Vám nabízíme velmi příjemné posezení.Specializací je italská kuchyně s širokým výběrem pizzy, steaků různých druhů a chutí, zeleninových salátů, italských palačinek, dezertů a dalších chodů.Bohatá nabídka míchaných alkoholických a nealkoholických nápojů. Skvělá značková káva, poháry a mnoho dalšího.Provozní doba pondělí - neděle.

Popis okolí

Využití pro turisty je poměrně velké. Protože se jedná o horskou oblast, přijdou si zde na své zimní i letní turisté. V okolí Jeseníku je například mnoho lyžařských vleků, běžeckých tratí a dobře značených turistických a cyklistických tras. Také městské koupaliště, krytý bazén, tenisové kurty, fittnes centrum, squash, bowling a světově proslulé Priessnitzovy lázně.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete