Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Stříbrný Tolar - Ostopovice

Ostopovice

Nově zrekonstruovaný HOTEL STŘÍBRNÝ TOLAR se nachází v klidném a příjemném prostředí Ostopovic, na okraji Brna, pouhých 6 minut od BVV, centra města a cca 10 min od Grand Prix.Ocení jej i rodiny s dětmi a zájemci o rodinné oslavy. Celková ubytovací kapacita je 20 lůžek (18+2 přistýlky) – jedno a dvoulůžkové pokoje, apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelna se s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lípová 87/16, Ostopovice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Ostopovice

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaný HOTEL STŘÍBRNÝ TOLAR se nachází v klidném a příjemném prostředí Ostopovic, na okraji Brna, pouhých 6 minut od BVV, centra města a cca 10 min od Grand Prix.

Ocení jej i rodiny s dětmi a zájemci o rodinné oslavy. Celková ubytovací kapacita je 20 lůžek (18+2 přistýlky) – jedno a dvoulůžkové pokoje, apartmá. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením (koupelna se sprchovým koutem a WC), televizí se sat. příjmem a telefonem. Před hotelem je hostům k dispozici parkoviště pro osobní auta.

Možnosti stravování

Hostům je k dispozici restaurace s odděleným salonkem , parkoviště a hotelová zahrada.

Popis okolí

Prostředí našeho hotelu nabízí ideální podmínky pro ubytování managerů na služebních cestách, pořádání seminářů a firemních akcí. Okolí hotelu nabízí ideální terén pro horská kola, vyjížďky na koních i koupání na letním koupališti. Ve vzdálenosti cca 10 km se nachází Brněnská přehrada.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete