Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Tommy - congress & relax center - Náchod

Náchod

Vážení hosté, rádi bychom Vás srdečně přivítali v garni Hotelu TOMMY congress a relax center.Hotel Tommy se nachází v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Je umístěn v centru malebné příměstské části Náchod - Babí. Hotel je nově zrekonstruován a nabízí komplexní ojedinělé služby spojené s ubytováním, stravováním, relaxací a odpočinkem. K Vašemu pohodlí poslouží převážně 30 dvoulůžkových luxusních po…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kaštanová 205, Náchod
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Náchod

Fotogalerie k článku

Vážení hosté, rádi bychom Vás srdečně přivítali v garni Hotelu TOMMY congress a relax center.Hotel Tommy se nachází v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Je umístěn v centru malebné příměstské části Náchod - Babí. Hotel je nově zrekonstruován a nabízí komplexní ojedinělé služby spojené s ubytováním, stravováním, relaxací a odpočinkem. K Vašemu pohodlí poslouží převážně 30 dvoulůžkových luxusních pokojů zařízených komfortním nábytkem v moderním zámeckém stylu. Pokoje jsou rozděleny do kategorie economy class, standard class a superior class. Vybavení pokojů dále zahrnuje LCD - televizor se satelitním příjmem, telefon s přímou volbou a pevné připojení na internet. Koupelny se sprchovým koutem a WC jsou samozřejmostí. Hotel je řešen jako bezbariérový s výtahem. Hotel Tommy nabízí svým hostům nové pojetí relaxace a odpočinku. Jedná se o nabídku relaxačních služeb, spojených s vlastním wellness centrem. Hotelový wellness je připraven nabídnout Vám celou řadu programů pro upevnění Vašeho zdraví, zlepšení kondice a pozvednutí sebevědomí. Relaxační procedury v hotelovém wellness Vám doporučí diplomovaný masér. Je možné využít regenerační program rehabilitačního cvičení v bazénu s protiproudem, sportovní a rekondiční masáže, relaxační koupele ve vířivé vaně whirlpool nebo rotopedu,... Velkou předností hotelového komplexu je nadstandardní congress sall s kapacitou až 200 delegátů s denním osvětlením plně vybaven audiovizuální technikou včetně projekce, několika druhů osvětlení, ozvučení a připojením na internet. Víceúčelové kongresové centrum je Vám k dispozici pro firemní školení, přednášky, prezentace, konference, sympozia, společenské a kulturní akce, módní přehlídky, gala večeře popř. divadelní představení, koncerty s možností využití velkoplošného promítání.

Možnosti stravování

Ve vstupní hale Vám nabízíme příjemné posezení u našeho lobby baru, kde je možné využít servis studené kuchyně se širokou nabídkou sendvičů, kávy a sladkých dezertů. Útulná restaurace s kapacitou 30 míst Vám nabízí stravování, snídaně formou bufet / švédských stolů / a večeře formou předem objednané polopenze nebo výběrem mezinárodních specialit á la carte spolu se širokým výběrem kvalitních vín.

Popis okolí

Přijměte prosím naše pozvání do Kladského pomezí, které se nachází v příhraniční oblasti mezi Krkonošemi a Orlickými horami. V regionu známém jako Kladské pomezí naleznete při cestách za poznáním mnoho historických památek a kulturních zajímavostí. V tomto pozoruhodném regionu vymezeném řekami Metují, Úpou a Jestřebími horami žije na rozloze 900 km2 asi 120 000 přívětivých lidí. Kladské pomezí má jedinečný charakter, o čemž svědčí 9 chráněných oblastí spolu s více jak tisíci zapsanými památkami. Tímto si Vás dovolujeme co nejsrdečněji pozvat nejen do okresního města Náchod, ale i do jeho přilehlého okolí, například do Nového Města nad Metují, České Skalice, Teplic nad Metují, Hronova, Broumova a Dvora Králové nad Labem.

Tipy na výlet po okolí

Pokud bychom Vám z nespočtu nádherných výletů mohli doporučit jen pár, vybrali bychom procházku Babiččiným údolím u České Skalice, kde můžete načerpat atmosféru známého románu Boženy Němcové Babička. Další nádhernou procházku můžete uskutečnit v Pekelském údolí u Nového Města nad Metují, kde také můžete posedět v restauraci s pekelnými motivy. Milovníkům adrenalinových sportů doporučujeme navštívit Adšpašsko - Teplické skály nebo Broumovské stěny. Milovníkům koupání a vodních sportů zaručuje atraktivní vyžití přehradní nádrž Rozkoš.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete