Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Troníček - Jílové u Prahy

Jílové u Prahy

Hotel disponuje celkovou kapacitou 42 lůžek ve složení jedno, dvou a třílůžkových pokojů a dvou apartmánů pro 4 až 6 osob. Všechny pokoje v hotelu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou, barevnou televizí se satelitním příjmem a telefonem. V apartmánech je k dispozici minibar. Hotelovým hostům nabízíme bezplatné uložení cenností v hotelovém trezoru. Pokoje jsou za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žampach 2, Jílové u Prahy
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Jílové u Prahy

Fotogalerie k článku

Hotel disponuje celkovou kapacitou 42 lůžek ve složení jedno, dvou a třílůžkových pokojů a dvou apartmánů pro 4 až 6 osob. Všechny pokoje v hotelu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou, barevnou televizí se satelitním příjmem a telefonem. V apartmánech je k dispozici minibar. Hotelovým hostům nabízíme bezplatné uložení cenností v hotelovém trezoru. Pokoje jsou zajímavě a vkusně architektonicky vyřešeny. K dispozici je hlídané parkoviště. Pro organizované firemní skupiny a sportovní kluby nabízíme individuální kalkulaci ceny ubytování podle velikosti skupiny a délky pobytu.

Možnosti stravování

Je pro Vás připravena stylová restaurace, v letním období je otevřené zahradní posezení s kapacitou 100 míst. Poskytujeme bohatý výběr jídel české i mezinárodní kuchyně, v zahradní restauraci připravujeme pokrmy na lávovém grilu. Na objednávku urožníme selátko. Na zahradě hotelu je finský grilovací domeček pro barbecue s kapacitou 15 osob. Pro hotelové hosty v ceně ubytování. Vychutnejte si báječnou atmosféru v uzavřeném kruhu. Snídaně je v ceně ubytování a podáváme ji od 8:00 do 10:00 hod. (pro skupiny formou švédského stolu). Dle požadavků je možno objednat si plnou penzi.

Popis okolí

Hotel se nachází 25 km od centra Prahy na poklidném místě uprostřed překrásné přírody na romantickém místě břehu řeky Sázavy.

Tipy na výlet po okolí

* Konopiště * Karlštejn * krápníkové jeskyně

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Trampské Pikovice 2024

14.09.2024 - 14.09.2024
Ke Stezce

31. ročník Festivalu trampských, country a folkových skupin.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete